Samsung HT-FS5200, home cinema 2.1 cu Blu-ray

Dacă ai un televizor foarte bun de genul Samsung 43F4500 atunci singurul lucru care-ți mai trebuie pentru a savura un film la calitate maximă e un home cinema de genul Samsung HT-FS5200. Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are player Blu-ray, suport 3D și player multimedia integrat cu capabilitatea de a reda filme *.mkv cu sunet DTS.

Aspect

Se poate vedea că pachetul e unul format din player, subwoofer și 2 sateliți. E un model de culoare neagră cu niște dimensiuni modice, iar acest lucru poate fi observat mai bine din imaginile de alături. Aspectul sateliților e unul neconvențional – arată precum două pere mai alungite.

Sistemul
Sistemul

Caracteristici tehnice

HT-FS5200 vine cu o putere totală de 500W și dispune de multe porturi care ajută la posibilitatea conectării diferitelor aparate. După cum ziceam anterior, poți conecta un stick USB ca mai apoi să redai diferite fișiere de pe el. Deci, nu ești blocat în a reda doar fișiere de pe discuri Blu-ray.
Iar, dacă vrei să asculți muzică de la un radio anume atunci acest lucru e posibil deoarece vine la pachet cu tuner radio. Pe lângă porturile USB și HDMI, aparatul e dotat și cu bluetooth și DLNA care o să vă ajute să transmiteți rapid diferite fișiere de pe un telefon sau o tabletă cu

Păreri pro şi contra

Nu doar are un preț foarte bun, ci și o garanție de 2 ani. Facilitățile oferite sunt foarte utile deoarece dacă ai un TV mai slăbuț atunci cu siguranță o să-ți fie de folos posibilitatea redării sunetului DTS ori a fișierelor *.mkv. Software-ul e unul smart, iar posibilitatea de reda diferite fișiere prin wireless e un lucru posibil la acest model deoarece i se poate atașa un adaptor wireless, aparatul fiind Wireless Ready.
Din păcate nu e 5.1 precum Samsung HT-F6550, dar și prețul e de 3 ori mai mic.

Concluzie

Dacă vrei să savurezi filme la calitate maximă de pe discuri Blu-ray atunci modelul de față de home cinema ar fi ideal pentru tine. Poate că prețul e mai mare decât al modelelor cu DVD, dar acest aparat o să-ți transforme televizorul într-unul de tip Smart TV. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar acest lucru e datorat faptului că Samsung face aparate cu meniuri intuitive.

Te-ar mai putea interesa