Samsung HT-F6500, home cinema 3D cu Blu-ray

Sistemul home cinema Samsung HT-F6500 e unul din noua serie oferită de acest producător care aduce bineînțeles și un nou design. Observ că acel player 3D e des întâlnit la noile modele însă boxele diferă. De exemplu, acesta are sateliți ceva mai mici dar care sunt foarte puternici. Spun asta deoarece puterea sa e una de 1000 W și e dispusă proporțional. Având în vedere că are un astfel de player, poate reda filme și de pe Blu-rayuri. Oricum playerele cu DVD o să dispară încetul cu încetul. Sunetul nu e 3D adică 7.1 ci 5.1, dar e satisfăcător pentru cei care nu au mai avut așa ceva. Se adresează în principal celor care au un televizor 3D iar televizorul nu are player multimedia avansat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deasemenea aveți nevoie de un așa player pentru a lega sistemul audio că doar e unul cu 5 sateliți și un subwoofer.

Așa arată playerul
Așa arată playerul

Specificații

După cum am precizat sus puterea sa e de 1000 W care e destul de impresionantă dacă luați în considerare dimensiunile sateliților. Ca și dotări speciale are WiFi cu funcție DLNA, suport avansat pentru diskuri (până la BD) dar și pentru formate media. Pe partea de audio oferă următoarele: tehnologie audio DTS (necesare pentru filmele de tip Blu-ray), tehnologii Dolby (Digital, True HD, Digital Plus și Pro Logic II), Power Bass, RDS etc.

La capitolul conectivitate are: două HDMI-uri, USB, intrare audio, audio digitală optică etc. Are și o mulțime de funcții dar care nu ar avea rost să vi le enumăr. Vine cu telecomandă și toate cablurile necesare. Puterea consumată e de maxim 65 W și ține de nivelul audio și de câte boxe ați conectat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: putere ieșire mare pentru un sistem așa de mic, efect audio 3D (dar nu se comparată cu 7.1), tehnologie bluetooth, redare media avansată (suportă diverse formate), design elegant și compact.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Samsung HT-F6500 a fost lansat recent pe piață alături de alte modele care pot fi considerate alternative la acesta deoarece sunt fie mai ieftine fie mai scumpe, dar prețul e în funcție de performanțe și dotări. Având în vedere că sateliții surround sunt mici și nu vin cu suport, îi puteți pune undeva mai sus deoarece trebuie poziționați la circa 1 metru și ceva de podea.

Lasă un comentariu