Samsung HT-F5500, home cinema 5.1

Dacă ai un televizor de ultimă generație, mai exact din noua serie Samsung F atunci Samsung HT-F5500 ar fi un home cinema numai bun pentru a savura filme la calitate maximă. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de tipul Smart și asta deoarece are browser web, wi-fi, multiple conexiuni și hardware de top (procesor dual core).

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model 5.1, adică are 5 sateliți și un subwoofer. Normal că piesa de rezistență e playerul care vă va transforma televizorul anemic într-unul Smart TV. Playerul are capabilitatea de a reda inclusiv discuri Blu-ray 3D, dar trebuie să aveți un televizor 3D Ready sau ceva de genul.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Pentru a conecta acest aparat la Internet nu aveți nevoie de cabluri deoarece are Wi-Fi, iar navigatul pe Internet e posibil datorită browserului web capabil similar celuia de pe PC. Poate reda o multitudine de formate media și discuri optice. Puteți atașa inclusiv un hard extern, iar playerul va reda inclusiv filme *.mkv cu sunet dts.
Pe lângă USB și HDMI, acest model are și bluetooth care probabil că vă va fi de folos la conectarea unui telefon la aparat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; garanția standard e de 2 ani; are capabilitatea de a face CD ripping adică de a transforma în *.mp3 melodiile de pe un CD audio; dispune de tuner radio, lucru care ajută la ascultarea posturilor de radio preferate; are suport 3D, dar pentru a putea vedea filme la acest tip de calitate vă trebuie și un televizor 3D (vezi televizoare 3D bune).
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă sunteți pasionat de filme sau muzică atunci acest aparat o să vă ajute să aveți o audiție cât mai plăcută. Prețul nu e deloc mare, și asta pentru că e o investiție pe termen lung – un astfel de aparat îl luați pe viață sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa