Samsung HT-F4500, home cinema 3D

Dacă ai un televizor nou, de preferat unul din seria F de la Samsung atunci îți recomand un sistem home cinema de genul Samsung HT-F4500. Principalele sale atuuri ale sale sunt prețul, faptul că e 5.1, capabilitatea de a reda diferite discuri și suportul 3D.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, în opinia mea, și gândește-te că că e de două-trei ori mai ieftin decât un televizor șu te va ajuta foarte mult să savurezi un film la calitate maximă.

Aspect

Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată aparatul sau mai bine spus care e componența pachetului. Vedeți foarte clar că e vorba despre un model 5.1 cu un player. Acest player având capabilitatea de a reda filme 3D de pe discuri Blu-ray și diferite fișiere media printre care *.mkv cu sunet dts.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Vine cu 5 sateliți, un subwoofer și player foarte capabil. Playerul e util deoarece televizoarele nu pot reda discuri. Nu ar trebui uitată nici telecomanda deoarece aparatul de față are și așa ceva. Iar, funcția Anynet+ e una care o să te ajute foarte mult în cazul în care ai un televizor Samsung (vezi TV-uri Samsung compatibile) deoarece o să poți controla aparatul cu telecomanda televizorului și așa nu o să te mai încurci în telecomenzi.
Poate fi montat destul de ușor deoarece greutatea sa, per total, e de undeva la 7 kilograme.

Păreri pro şi contra

Nu aș putea spune că nu-mi place ceva la acest model deoarece prețul e excepțional, iar garanția de 2 ani vine să ne ajute în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut. Din păcate nu are un software de tip Smart și nici porturi de rețea, dar faptul că poate reda filme 3D e o facilitate foarte bună.

Concluzie

Dacă te interesează să vezi filme la calitate maximă (sunet bun+imagine bună) atunci ai nevoie de un televizor bun și de acest HT-F4500 de la Samsung. Prețul nu e deloc mare, după cum ziceam mai sus, și e o investiție pe termen lung deoarece așa ceva vă luați o dată în viață.

Te-ar mai putea interesa