Samsung HT-E5200

Samsung HT-E5200 este un sistem home cinema care vine la pachet cu suport 3D și Blu-ray. Datorită caracteristicilor de top implementate și a softului inteligent o să vă transforme televizorul în unul Smart TV. Nici nu costă prea mult deoarece poate vin achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un sistem care are porturi de rețea care pot fi utilizate la potențial maxim deoarece are browser.
Ca alternativă aș putea recomanda Philips HTS3583/12 care e mai ieftin, dar și ceva mai slab pe partea de soft.

Poze

Aparatul Samsung HT-E5200 e unul format din player Smart, doi sateliți și un subwoofer. Însă nu ar trebui să vă inducă în eroare conținutul pachetului deoarece are o putere maximă de 500W. Având Anynet+ înseamnă că puteți controla toate aparatele Samsung cu telecomanda HT-E5200, cu condiția ca acele aparate să aibă suport Anynet.

Cutia

Specificaţii tehnice

Pe partea de caracteristici, acest HT-E5200 stă foarte bine deoarece are porturi wireless și LAN, player care poate reda multiple tipuri de discuri optice și fișiere (inclusiv *.mkv cu sunet dts). Caracteristica 3D e prezentă pe acest model și dacă aveți filme 2D le veți putea vedea 3D prin intermediul convertorului 2D în 3D. Având browser de tip Full Browser o să puteți naviga pe Internet în voie ca și cum o făceați pe un calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte accesibil; consumul de curent nu e mare, dacă sunteți o persoană cu grija facturilor, fiind de maxim 100W; playerul este piesa de rezistență având posibilitatea de a reda toate tipurile de discuri și formate media, iar datorită lui televizorul non Smart va de veni unul Smart.
Contra: nimic.

Concluzie

Chiar dacă multă lume ar zice că-i un sistem 2.1 poate fi transformat în unul 5.1 sau 7.1 cu ajutorul Virtual Surround. Televizorul o să vă ajute să beneficiați de cea mai bună imagine posibilă, iar aparatul acesta o să vă ajute pe partea de sunet, furnizând sunet foarte fidel. Caracteristicile nu se opresc doar la furnizarea sunetului, ci merg înspre posibilitatea navigării pe Internet și posibilitatea redării oricărui tip de fișier media.

Te-ar mai putea interesa