Samsung HT-E4550

Sistemul home cinema 3D cu Blu-ray Samsung HT-E4550 e un model al anului 2012 și se evidențiază prin faptul că poate reda o multitudine de tipuri de discuri, fișiere și că poate face din televizorul dvs. unul Smart. Vine cu multe difuzoare și surroundul e de tip virtual când vorbim de 5.1 sau 7.1. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un aparat foarte bun care poate face dintr-un TV non 3D unul 3D și asta deoarece are chiar și convertor 2D-3D.

Poze

HT-E4550 vine cu niște difuzoare foarte bune, iar alături e subwoofer-ul care e unul excepțional. Despre puterea sistemului trebuie spus că e de 500W și mai mult ca sigur că e puterea maximă și nu doar cea totală. Poate reda inclusiv fișiere de tip *.mkv și pe cele care au sunet dts. Acest woofer e unul care e una dintre cele mai grele piese ale pachetului și acest lucru se datorează faptului că are undeva la 2,6 kilograme.

Subwoofer-ul
Woofer-ul, din nou

Specificaţii tehnice

Samsung HT E4550 are multe funcții, dar probabil majoritatea persoanelor îl cumpără datorită boxelor și fidelității sunetului și mai puțin pentru faptul că are browser și alte chestii smart. Era interesant dacă avea și portul Wi-Fi integrat, nu doar logo-ul Wireless Ready, pentru a putea conecta aparatul la Internet fără fir.

Păreri pro şi contra

Pro: o soluție foarte bună în cazul în care dorești să-ți faci un mic cinema la tine acasă deoarece dacă-ți pui bani deoparte atunci nu vei avea probleme în a-l lua de la un magazin specializat; are suport 3D, iar playerul integrat e unul destul de capabil în a reda diferite formate video cum ar fi cel *.mkv, dar și diferite formate de discuri cum ar fi C, DVD ori BD.
Contra: costă cam mult, însă dacă dorești să savurezi un film la potențial maxim atunci doar cu așa ceva o poți face. 😉

Concluzie

HT-E4550 e un model foarte interesant și capabil în același timp. Are multe funcții, dar pe mine mă interesează mai mult faptul că playerul poate reda diferite discuri și că are niște boxe capabile. Funcționalitatea Smart e pe locul doi deoarece multe televizoare Samsung noi sunt capabile de așa ceva și nu știu dacă cinema își ia un home cinema numai pentru această capabilitate.

Te-ar mai putea interesa