Samsung HT-E455

Samsung HT-E455 vine ca o alternativă la LG DH7620T și e un sistem home cinema cu DVD. Playerul e atât de capabil încât poate reda filme compresate cu DivX, XviD și alte fișiere media populare. Sunetul e foarte calitativ, iar puterea maximă e de 1000W. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar acesta nu mi se pare deloc mare în condițiile în care are DTS și alte caracteristici de top.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cu aproximație din ce e compus pachetul. Astfel, acesta e compus din patru sateliți, subwoofer și player. Toate sunt de culoare neagră și dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că e până la 64W, deci nu e prea mult. Sateliții sunt înalți dar nu trebuie să vă faceți griji deoarece nu vor ocupa mult loc

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Samsung HT-E455 e un aparat care poate fi utilizat pentru a reda discuri DVD, diferite fișiere de pe astfel de discuri or ide pe memorii USB, dar și pentru a furniza un sunet mai calitativ de la TV ori laptop. Printre formatele care pot fi redate se numără *.wmv și *.avi. Dacă vă pasionează și muzica de la radio atunci trebuie știut că playerul are și tuner radio care facilitează ascultarea posturilor.
Vine cu Anynet+ care o caracteristică de la Samsung prin care aparatele Samsung pot fi controlate cu aceeași telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitatea sunetului e foarte bun; vine de la un brand de încredere; garanția standard e de 2 ani și dacă vi se pare puțin atunci o puteți mări la mai mult, adică 3 sau 4 ani; suportă numeroase tehnologii printre care cea de sunet DTS; consumul de curent e unul foarte mic în condițiile în care puterea e de maxim 1000W.
Contra: nu poate reda Blu-ray.

Concluzie

Dacă te interesează să vizionezi filme HD sau Full HD la calitate audio foarte bună atunci eu îți recomand un sistem ca acesta. Nu suportă 3D sau Blu-ray, dar dacă te interesează așa ceva atunci poți să-ți achiziționezi un player dedicat care nu costă mai mult de 200 de lei. Utilizarea acestor boxe nu e deloc complicată, iar instalarea se face rapid.

Lasă un comentariu