Samsung HT-E453

Pentru a savura un film la calitate maximă ai nevoie de un sistem home cinema cu DVD cum e Samsung HT-E453. Nu are suport pentru Blu-ray, însă trebuie recunoscut că aceste discuri costă cam mult, iar pe ‘net au dimensiuni cam mari și de aceea lumea preferă să rămână la DVD. Nici nu costă mul deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani cu siguranță că nu găsești ceva mai bun. Utilizarea modelului HT E453 nu e deloc complicată și va putea fi folosit atât de persoanele tinere cât și de seniori.

Poze

Alături se poate vedea subwoofer-ul de la HT-E453 și trebuie menționat că acesta e a doua cea mai grea piesă din sistem deoarece are o greutate de 2,6 kilograme. În total are 5 difuzoare cu tot cu woofer și în opinia mea sunetul e unul bun. Foarte interesantă e funcția de înregistrare pe USB care vă va facilita înregistrarea unei piese de la radio.

Samsung HT E4200 1
Subwoofer-ul

Specificaţii tehnice

Samsung HT-E453 vine cu multă tehnologie folositoare, iar calitatea sunetului e foarte bună datorită suportului unor tehnologi legate de sunet și difuzoarelor foarte capabile în a reda sunetul fidel. Puterea consumată e undeva la 68 W și nu e deloc mare având în vedere că e dotat cu multe difuzoare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul rezonabil; are o putere de 1000W care mai mult ca sigur că e una totală și maximă în același timp; playerul e unul destul de capabil deoarece are capabilitatea de a reda filme și muzică de pe DVD și CD; acel player de care ziceam mai înainte poate reda și filme codate cu DivX și poate reda chiar și sunet dts; are destul de multe porturi printre care se numără USB și HDMI, iar cu acestea o să puteți folosi mai eficient această „sculă”.
Contra: nu are suport pentru BD (Blu Disc) și nici 3D.

Concluzie

Samsung HT-E453 vine cu dotări standard, printre care se numără tunerul radio și HDMI, dar și un player multimedia bun. Nu va transforma televizorul dvs. într-unul de tip smart deoarece nu are această capabilitate (s-ar putea să mă înșel și să apară ceva firmware mai capabil care să-i ofere mai multe funcții, însă din moment ce nu are porturi de rețea nu prea va putea deveni Smart.)

Lasă un comentariu