Samsung HT-E4500, home cinema 3D

Pentru a savura un film sau o melodie la calitate maximă ai nevoie de un sistem audio pe măsură, iar Samsung HT-E4500 cred că ar fi unul ok. E un model 5.1 cu firmware inteligent, player capabil de a reda inclusiv Blu-ray și convertor 2D în 3D. Dacă nu vă pasionează prea mult componenta 3D atunci eu aș recomanda televizorul Samsung 42F5700.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, în opinia mea, iar pe acești bani primim tot de ai nevoie pentru a vedea un film ca la cinema.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea cum se poate asambla pachetul și ca e de culoare neagră. Nu aș putea spune că e un pachet prea mare sau greu deoarece cântărește undeva la maxim 7 kilograme, ceea ce-l face deosebit de ușor de asamblat și pus așa cum vă imaginați.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

HT-E4500 e un home cinema Wireless Ready prin care dacă îi atașați un adaptor Wi-Fi o să-l puteți conecta la o rețea. Software-ul e unul inteligent deoarece aparatul beneficiază chiar și de browser web, și nu de oricare, ci unul Full. Astfel, o să puteți naviga ca și pe laptop, dar utilizând telecomanda (un model inteligent) pe post de tastatură.

Păreri pro şi contra

Apreciez faptul că poate reda o gamă variată de discuri și că are suport pentru sunet DTS. Faptul că poate transforma televizorul în unul Smart TV nu știu dacă e chiar așa de interesant, dar nu e nici rău pentru că așa puteți intra pe un site și verifica diferite lucruri în pauzele publicitare, fără să fie nevoie să mergeți la calculator.
Din păcate nu are Wi-Fi Direct și de aceea pentru a beneficia de Internet fără fir aveți nevoie de un adaptor.

Concluzie

Modelul de față e mai mult pentru cunoscători și cei care apreciază un film. Prețul nu e deloc mare, deoarece un televizor ok re un preț de plecare de 2000 lei, dar aparatul de față e undeva la 1000. În rest, e făcut de o firmă bună și are și o garanție de 2 ani.

Te-ar mai putea interesa