Samsung HT-E4200

Dacă ți-ai cumpărat un TV Samsung sau orice alt model de TV e de recomandat să-ți achiziționezi și un sistem home cinema 3D Samsung HT-E4200. E un model al anului 2012 și excelează la capitolele dotări deoarece playerul poate reda Blu-ray 3D, diferite formate de fișiere (inclusiv *.mkv și *.avi), are convertor 2D-3D incorporat, sunetul are suport dts, suportă Apps și cele două difuzoare (e un sistem 2.1 sunt foarte clare.) Nu are un preț exagerat și dacă te interesează atunci îl poți avea la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Atât playerul cât și boxele sunt de o calitate foarte bună, iar alături e o imagine cu woofer-ul din diferite părți. Acest subwoofer are o greutate de 2,6 kilograme. Nu am pus o poză cu player-ul și de aceea nu știți că are multiple porturi cum ar fi HDMI, SUB, LAN și are chiar suport pentru wi-fi, dar e wi-fi ready.

Subwoofer-ul

Specificaţii tehnice

Pe partea de caracteristici excelează deoarece are o putere de 500W și e vorba despre o putere totală, iar eu am impresia că e și cea maximă. Dacă TV-ul dvs. e unul slab atunci puteți folosi acest aparat pentru a naviga pe Internet și acest lucru se datorează faptului că are browser full. Poate fi utilizat și pentru a verifica rețelele sociale deoarece are caracteristica Smart Hub. Chiar dacă nu e 7.1 sau 5.1 are suport de a emula virtual aceste tipuri de surround.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte ok pentru faptul că are atâta tehnologie incorporată; are suport pentru filme în diferite formate și poate citi orice tip de disc de la BD la CD; garanția e una de 2 ani și fiind un produs de foarte bună calitate, normal că se poate extinde la 4 ani.
Contra: era interesant dacă era un sistem surround real și nu de tip virtual, adică dacă avea 5 sau 7 difuzoare, însă vă imaginați că atunci ar fi avut un preț de puțin peste 2000 lei și atunci nu ar fi fost tocmai accesibil.

Concluzie

Samsung HT-E4200 e un sistem cinema care eu mi l-aș cumpăra dacă nu aș avea deja unul și asta deoarece are suport Blu-ray și poate face din TV-ul dvs. non Smart unul Smart. Are chiar și browser foarte asemănător cu cel de pa calculator și în acest fel nu vă va fi prea greu să navigați pe site-urile preferate atunci când vreți să fiți la curent cu știrile.

Te-ar mai putea interesa