Samsung HT-E355

Pentru a savura muzică sau filme la calitate maximă ai nevoie de un TV bun, dar și de un sistem audio capabil. Un model care a apărut în 2012 e acest sistem home cinema Samsung HT-E355 și se evidențiază prin puterea maximă de 330W și caracteristicile sale HD. Din câte am văzut nu suportă mkv, dar poate reda filme avi cu codec DivX. Porturile sunt și ele multe și vă vor ajuta să conectați la sistem o mulțime de aparate. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și boxele fac toți banii.

Poze

Nu prea sunt multe poze cu acest sistem, dar woofer-ul arată aproximativ ca cel de mai jos. Are și suport pentru radio și în acest fel o să puteți asculta și posturile de radio preferate, nu doar muzica preferată de pe USB ori un CD. Nu am văzut să aibă acțibilde cu privire la faptul că e prietenos cu mediul, însă datorită consumului mic de circa 36 W vă pot spune că e foarte prietenos cu mediul înconjurător.

Samsung HT E4200 1
Subwoofer-ul

Specificaţii tehnice

HT-E355 e un model nou care vine cu DVD, dar poate reda o mulțime de alte formate inclusiv de pe USB. Un format destul de popular care poate fi redat de acest aparat e *.avi și astfel aparatul poate reda fișiere codate cu DivX. Formatul *.avi e unul foarte caracteristic filmelor care pot fi descărcate de e ‘net. Puterea totală a sistemului e undeva la 330W, dar cred că e vorba despre o putere maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: difuzoarele sunt de cea mai bună calitate, la fel ca și subwoofer-ul și de aceea sunetul e unul destul de fidel; raportul dintre calitate și preț e unul destul de bun și la acest lucru contribuie brandul care e unul de nota 10 când vinde vorba despre realizarea echipamentelor IT & C.
Contra: nu dispune de posibilitatea de a reda discuri Blu-ray și nu poate face din televizorul dvs unul smart deoarece nu are port de rețea și nici caracteristici specifice.

Concluzie

Fără discuție, pentru a a vedea un film la calitate maximă îți recomand un home theater ori un home cinema, iar acesta e foarte bun prin prisma prețului, dar și a calității, respectiv fidelității sunetului. Utilizarea sa nu e deloc complicată și vine cu multe porturi pentru a putea conecta diferite dispozitive la el.

Te-ar mai putea interesa