Samsung HT-D6750W/EN

Un astfel de sistem home cinema 3D cu Blu-Ray Samsung HT-D6750W/EN se adresează celor care doresc ceva de ultimă generaţie pe 7.1 canale. Mai precis vine cu tehnologiile de imagine Blu-ray Immersive 3D dar şi de sunet 3D Sound Plus şi DSP. Deci jucați jocuri 3D sau vizionați filme 3D fără a avea un televizor 3D iar pentru ca experiența să fie mai interesantă, puteți conecta atât o consolă cât și un desktop la acest sistem. Spre deosebire de altele (cum e și HT-D5500/EN), acest D6750W are un dispozitiv wireless care elimină cablurile nedorite. Acesta poate fi cea mai bună soluție pentru posesorii de iPhone-uri și iPod-uri având un suport dedicat. Chiar dacă e un sistem 3D, puteți să-l folosiți ca și unul 2D deoarece vine cu convertor 2D-3D incorporat (deci nu trebuie să achiziționați diskuri Blu-Ray 3D). Un astfel de sistem și l-ar dori oricine numai că nu orice și-l poate permite. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Puterea totală a acestuia e de 1330 W RMS și vine cu tehnologii 3D (de imagine și sunet) dar și Wi-Fi. Caracteristicile speciale ale acestui Samsung HT-D6750W sunt:3D Sound plus, Convertor 3D, Smart Hub, Samsung Apps, Search All, Your Video, AllShare, Crystal Amplifier Plus, Super Tweeter, Wireless LAN Built-in etc. Playerul media vine cu suport pe un singur disk, toate formatele de diskuri până la BD 3D și cele mai cunoscute formate media (AVC-HD, XviD, DivX, LPCM, AAC). Pe partea de decodare audio vine cu: Auto Sound Calibration (ASC), egalizator, Power Bass, MP3 Enhancer, Smart Volume, Vertical Surround, 3D Depth Sound, Wideband, DTS (HD și 96/24) , Dolby (Digital, Pro Logic II, Digital Plus și True HD) și tuner FM cu RDS.

D6750W are conectivitate HDMI, video component, audio digitală optică și video compozit. Ar trebui să vă enumăr și câteva funcții care vă pot fi de folos: Anynet + (HDMI-CEC), All Share, USB, Wireless LAN, modul Wireless Speaker etc. Ar mai fi multe de spus despre aceste tehnologii doar că nu sunt noi și de aceea s-ar putea să le știți utilitatea.

Deci are cam toate tehnologii necesare pentru ca acest sistem să fie unul foarte îndrăgit de pasionații de tehnologie.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: foarte performant motiv pentru care sonorizarea dar și calitatea imaginii sunt excepționale, are un design modern dar și elegant în același timp, ideal pentru sufragerii iar dacă sunteți un gamer înrăit, nu vă de ce nu v-ați lua un astfel de sistem audio + player.

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest sistem home cinema Samsung HT-D6750W le depășește pe toate la toate capitolele și de aceea nu cred că are concurența.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung HT-D6750W/EN”

Comentariile sunt închise.