Samsung HT-D5500/EN

Dacă ți-ai cumpărat cu ceva timp în urmă un televizor de dimensiuni generoase și ai vrut unul cu imagine 3D dar atunci nu ai avut suficienți bani. O alternativă fără conversie 2D-3D e HT-D4500/EN. Ei bine, a apărut acest sistem home cinema Samsung HT-D5500/EN care vine cu player media 3D și cu caracteristici speciale de invidiat. Aici mă refer la 3D Sound Plus, Crystal Clear Amp, Smart Hub, Wi-Fi ready și altele. Tehnologia Crystal Clear Amp elimină toate distorsiunile pentru o sonorizare mai clară. E un sistem interesant care vine atât cu tehnologie audio 3D cât și cu imagine 3D oferită de playerul performant. Chiar dacă player-ul e unul Blu-Ray, acesta poate reda fără probleme filmele, muzică sau fotografii de pe DVDuri sau CDuri. Dacă sunteți posesorului unui iPod sau iPhone, trebuie să știți că puteți conecta un astfel de gadget la acest sistem home theatre/cinema. Deci vine cu cel mai bune tehnologii integrate într-un astfel de sistem audio+player. E ușor să aveți un cinema 3D la voi acasă numai că oricine și-l poate permite. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sistemul
Playerul

Specificații tehnice

Puterea maximă a acestui Samsung HT-D5500 e de 1000 W RMS și vine cu player media cu conversie 2D în 3D. Acesta suportă toate formatele de diskuri, de la CD-uri, DVD-uri dar și Blu-Ray-uri 2D/3D. Pot să spun că suportă cam toate formatele media cunoscute. Pe partea de comunicații conectivitate are Wi-Fi Ready, video compozit, audio digitală optică, video component, USB și două HDMI-uri. Vine cu tuner FM cu RDS dar și cu o mulțime de decodoare (Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby True HD, Power Bass, DTS, DTS 96/24, DTS-HD și 3D Depth Sound).

Pe partea de funcții HT-D5500 vine cu BD Wise, BD Profile, Video Up-Scale (DVD), egalizator, Auto Sound Calibration (ASC), Anynet+ (HDMI-CEC), All Share, memorie internă de 1 GB, Wireless LAN Ready, Wireless Speaker Ready, Smart Hub și Network Service Widget.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți să vă conectați la internet cu ajutorul unui lui Wi-Fi Ready (cu ajutorul unui adaptor wireless), HT-D5500 poate converti din 2D în 3D (deci nu sunteți nevoiți să cumpărați neaparat diskuri 3D), puteți conecta foarte ușor chiar și o consolă.

Minusuri: sateliții surround putea fi mai înalți, astfel trebuie montați pe perete sau pe o mobilă destul de înaltă.

Concluzie

Acest sistem home cinema HT-D5500/EN cu Blu-Ray 3D e unul dintre cele mai performante sisteme de pe piață fără dar și poate, iar pentru acesta aveți nevoie și de un televizor pe măsură (nu are rost să luați cu Smart Hub sau cu tehnologie 3D deoarece aceste tehnologii le veți găsi în playerul Blu-Ray).

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung HT-D5500/EN”

  1. Buna ziua, precizez ca am un Televizor Samsung 40D5500 care nu este un 3D, dar doresc sa achizionez unul din cele 2 sisteme audio de la Samsung ( HT 5100/EN sau HT5500/EN) va rog sa imi spuneti care din cele 2 produse il recomandati, si daca voi putea viziona filme 3D pe televizorul meu. Va multumesc!

  2. Şi Samsung HT-D5100/EN e destul de bun, chiar dacă e mai ieftin. Pentru a vedea filme 3D la o calitate cât mai bună e de recomandat să aveţi un TV cu 200 herţi, şi întuneric în cameră. Astea pe lângă player-ul Blu-ray 3D (unul dintre cele două – ambele sunt foarte bune).

  3. Buna ziua, pot conecta prin cablu hdmi acest sistem direct la Tv si sa se auda in difuzoarele playerului ?

  4. Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce adaptor wireless este compatibil cu Sistem Home Cinema 3D cu Blu-ray Samsung HT-D5500/EN

Comentariile sunt închise.