Samsung HT-D550/EN

Sistemul Home Cinema cu DVD Samsung HT-D550/EN este pentru acele persoane care vor să savureze un film la calitate maximă din perspectiva sunetului, dar şi din perspectiva filmelor redate la calitate DVD. Dacă ai un televizor nou cu suport Full HD la afişarea iamginii atunci imaginea va fi de cea mai bună calitate, însă nu şi sunetul deoarece difuzoarele din televizor sunt doar două la număr iar puterea lor per total e de vreo 20W. Puterea sistemului HT-D550/EN e de 1000 W şi e un sistem 5.1 (cinci difuzoare şi un subwoofer).

În opinia mea preţul reflectă performanţele şi capabilităţile sistemului. Un sistem cu Blu-ray şi suport 3D costă undeva la 1500-1600 lei, deci de câteva ori mai mult. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu receptorul
Boxele şi subwooferul din faţă
Boxele din spate

Specificaţii tehnice

E foarte bine că Samsung HT-D550/EN are o putere mare (1000W), dar mai importantă e calitatea sunetului datorată şi tehnologiilor DTS sau Dolby, nu doar celor 5 sateliţi.

Poate reda multiple discuri (de la CD la DVD) şi multiple formate de fişiere HD cum ar fi DivX. Deoarece are USB puteţi să redaţi muzică sau alte fişiere şi de pe memorii USB sau harduri portabile (externe vreau să zic).

Păreri pro şi contra

Pro: are tuner radio, nu consumă mult curent (67W), are decodoare ca DTS şi Dolby Digital.
Contra: nu are suport Blu-ray şi nici conexiuni de reţea pentru a face dintr-un TV non Smart unul Smart.

Concluzie

HTD550 este un model popular cu suport pentru DVD-uri şi are multe porturi utile printre care USB şi HDMI, dar nu are porturi de reţea (LAN, Wireless Ready) pentru o eventuală conectare a sistemului la Internet şi la servicii populare ca Youtube.

HT-D550 e un aparat care nu trebuie neaparat să-l conectaţi la un calculator dacă vreţi să redaţi un film sau câteva melodii datorită porului USB pe care poate fi pus un hdd extern sau o memorie. Probabil că o să conectaţi memorii în cazul în care o să vreţi să ascultaţi la muzică deoarece acestea sunt mai portabile, iar capacităţile au devenit foarte mari la preţuri tot mai mici.

Alături găsiţi un preview la cum puteţi asambla acest sistem.

Te-ar mai putea interesa