Samsung HT-D5000/EN

Sistemul Home Cinema 3D cu Blu-ray Samsung HT-D5000/EN este unul 2.1 (ca HT-D423H/EN) și de aceea are un preț mic în jurul sumei de 1000 lei. Îl recomand deoarece are suport pentru Internet (e Wi-Fi ready), vine cu multe conexiuni utile, poate reda orice tip de disc (inclusiv Blu-ray) și format audio-video (inclusiv mkv), iar sunetul e de cea mai bună calitate datorită DTS. Prețul sistemului de față e destul de bun și în opinia mea prețul este excelent chiar dacă nu vorbim de un sistem de boxe 5.1 sau 7.1. Asta deoarece multă lume vrea să țină pasul cu tehnologia, iar HT-D5000/EN este o variantă ieftină și performantă.

Dacă aveți un televizor slăbut, în sensul că nu are conexiuni de rețea sau player intern, acest cinema te scoate din bucluc și va face din TV-ul tău un Smart TV cu acces fără fir la Internet. Are funcția de Smart Hub ceea ce presupune că aveți acces la rețele sociale populare și servicii web de genul Youtube, Picasa, Yahoo etc. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Așa arată
Boxele

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D5000/EN este un model destul de nou de cinema 3D care se laudă cu multe printre care posibilitatea redării fără probleme a mkv-urilor și sunetului dts. Pentru a avea acces la Internet puteți conecta aparatul la rețeaua locală prin wireless deoarece e Wi-Fi Ready.

D5000 vă oferă cea mai bună calitate video și audio, iar conexiunea HDMI vă asigură că puteți lega aparatul la TV prin cea mai bună conexiune disponibilă în momentul de față deoarece aceasta e o conexiune digitală care poate transmite semnal audio și video.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe facilități utile și va face din TV-ul tău non smart unul Smart TV, are tuner radio cu RDS, costă puțin. Și playerul integrat în sistem e foarte util chiar dacă aparatul tău TV are unul deoarece poate nu e capabil de a reda mkv sau alte fișiere pe care acesta el poate reda fără probleme.
Contra: e un sistem 2.1, dar prețul tocmai de aceea e mic.

Concluzie

HT-D5000/EN e unul dintre cele mai accesibile sisteme audio-video ale momentului și cred că e unul cu un raport calitate/preț extrem de bun. Multă lume nu are nevoie de 5.1 sau 7.1 și de aceea HT-D5000/EN e foarte bun pentru ei, iar alături e un clip cu un model similar.

Te-ar mai putea interesa