Samsung HT-D4500/EN

Sistemul Home Cinema cu Blu-ray Samsung HT-D4500/EN îl recomand pentru persoanele pasioante de filme care au un televizor de ultimă generaţie cum ar fi 32D6500 şi care vor să aibă un sunet de cea mai bună calitate. Foarte interesant e că dacă nu aveţi un Smart TV atunci vă va transforma televizorul în unul inteligent deoarece are chiar şi wireless (e Wireless Ready) şi suportă Facebook, Youtube şi alte site-uri. Fiind un produs Samsung e dotat cu DLNA, AllShare şi Anynet+. Nu ştiu dacă are rost să precizez ce însemnă aceste tehnologii dar vor încerca să o fac mai jos. Normal că există modele cu mai multe dotări cum e HT-D5530/EN, dar preţul lor trece de 1500 lei. HT-D4500/EN e util şi în cazul în care aveţi un TV mai slab fără player integrat (pe USB) deoarece playerul care vine cu sistemul poate reda multiple discuri (de la CD la BD) şi fişiere inclusiv de pe USB.

Preţul e pe măsura performanţelor, dar sub 1000 lei. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea acest preţ e foarte bun în comparaţie cu sistemele de la Sony cum e BDV-E880.

Poze

Cutia
Pachetul deschis

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D4500/EN are o putere de 1000 W şi poate reda filme prin DLNA, de pe discuri sau de pe USB. Aceste filme pot fi inclusiv cu extensia mkv deoarece playerul le poate reda perfect.

Are multe decodoare care facilitează redarea multiplelor tipuri de fişiere, iar printre aceste decodoare se numără cele de la Dolby.

Funcţia AllShare pe platformă DLNA facillitează accesarea fără fir a fişierelor de pe telefoane sau alte dispozitive, iar Anynet+ este o caracteristică prin care puteţi controla aparatele (cu suport Anynet) conectate la HDMI-uri cu o singură telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (negru clasic), are telecomandă şi consumă puţin curent (undeva la 70W). Şi preţul mic e în favoarea achiziţiei acestui cinema pentru acasă.
Contra: nimic.

Concluzie

HT-D4500/EN este un home cinema mainstream (între ieftin şi premium cum e Samsung HT-D555/EN) şi are destul de multe dotări, dar era interesant dacă playerul era dotat cu mai multe conexiuni (cum ar fi cele de reţea) şi dacă era cu Android.
Alături e un sistem asemănător prezentat într-un mic video preview.

7 comentarii la „Samsung HT-D4500/EN”

  1. salut, am schimbat ieri un ht-d330 cu acest home cinema si pot spune ca sunt foarte multumit. Am descoperit totusi o mica problema, playerul intern nu stie sa decodeze chiar orice. Am pus un film mkv prin usb si nu mergea sunetul, dar cand l-am redat prin tv (samsung 32D550) a mers fara probleme. Ciudat pentru ca playerul sistemului home cinema ar fi trebuit să fie mai bun.

  2. Are suport dts, deci ar trebui să poată reda sunetul. Poate televizorul are un firmware mai nou decât al playerului și de aceea suportă mai multe codecuri.

  3. Subwooferul pare destul de mic pentru puterea specificata. Am acasa un samsung de 300 w cu un sub mai mare decat asta si cu doar 75 w putere a sub.
    As vrea sa aud de la cineva care a mai testat si alte subwoofere puternice de cel putin 100 w si sa auzim si comparatii. Mie unul mi se pare mic. Cred ca de la jumate incolo sunetul pierde mult din calitate.
    Cel putin macar daca ne baga o vrajeala ca e vreo tehnologie inovatoare care nu e la alte fimre dar la pretul asta ma indoiesc, unele firme deja l-au retras de la vanzare.

  4. Conform producătorului, puterea sa reală RMS e distribuită astfel: 167 W pentru subwoofer, 167 W pentru central, 167 W x2 pentru sateliții frontali și 166 W x2 pentru cei din spate.

  5. Specificatiile producatorului le stim toti, sunt primele pe care le citim. Pe mine ma intereseaza parerea unui cunoscator. Chiar pe siteul producatorului am gasit niste reviewuri ale unora care au mai avut si alte sisteme si ziceau ca subwooferul e o gluma proasta si calitatea per ansamblu. Eu am un HT-D330. Vreau sa stiu inafara de faptul ca are decodor DTS&ETC la perceptia urechii, este vreo imbunatatire considerabila la sunet, la stereo de ex, pt eu asa ascult muzica

  6. Puterea afisata de producator nu e chiar relevanta, un hi fi se poate auzi mult mai bine in 100 de watti. Deci pe mine ca si pe altii, ne intereseaza cum se aude???!!!

Lasă un comentariu