Samsung HT-D423H/EN

Sistemul Home Cinema cu DVD Samsung HT-D423H/EN îl recomand acelor persoane care vor să vadă un film la calitate maximă și au un TV de nota 10 dar nu sunt mulțumiți de capabilitățile lui sonore. Un televizor oricât ar fi de bun la capitolul imagine, la partea de de sunet nu stă prea bine deoarece are doar două difuzoare.

Sistemul HT-D423H/EN este unul 2.1 (cu 5.1 Virtual Surround) și nici nu e prea scump. La acest preț aparatul știe să facă destul de multe și e foarte dotat. Poate redea filme DivX de pe memorii USB și orice disc până la DVD, ia la un calculator sau TV poate fi conectat prin HDMI. Dacă televizorul dumneavoastră nu suportă DTS (poate e un televizor LG de exemplu) atunci o să vă ajute sistemul Samsung deoarece are așa ceva. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Poză oficială

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D423H/EN are o putere de 420 W și fiind un home cinema poate reda orice tip de discuri apărute până la DVD (ca HTS2500, de la Philips). Deci nu poate reda Blu-ray și nici formatul mkv care e unul specific calității 1080p, dar multă lume e mulțumită cu HD – 720p.

Vine la pachet cu multe tehnologii populare, iar una interesantă e DTS care lipsește în general la televizoarele LG sau cele mai vechi. Are și port HDMI prin care poate fi transferat sunt și imagine la cea mai bună calitate posibilă în momentul de față.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe tehnologii utile (DTS și Anynet+ sunt două dintre ele), poate reda formate HD cum e cel de DivX și are USB prin intermediul căruia poate face recording.
Contra: nu poate reda de pe discuri BD. Probabil că unora nu le utilă „tehnologia” 1080p și nu au nevoie de suport BD ori 3D și o altă chestie e că sistemele cu BluRay costă pese 1000 lei. Faptul că e 2.1 nu e un minus deoarece există și sisteme BD tot 2.1, iar producătorii fac așa ceva pentru că sunt persoane care nu vor 5.1 sau 7.1.

Concluzie

Samsung HT-D423H/EN este un sistem bine pus la punct pe partea de tehnologie audio și are un sistem audio 2.1 (două difuzoare și un subwoofer), dar are câteva lipsuri cum ar fi conexiunile de Internet, funcționalitatea Smart TV și alte lucruri care le întâlnești la modelul HT-D6750W/EN (e de la același producător și costă puțin sub 3000 de lei, dar are tot ce vrei.)

Lasă un comentariu