Samsung HT-D355/EN

Sistemul Home Cinema cu DVD Samsung HT-D355/EN nu are o putere la fel de mare ca a lui HT-D4500/EN, dar calitatea sunetului e cam aceeaşi. E destul de util şi în cazul în care TV-ul dumneavoastră nu are player integrat cu suport HD. Din păcate e doar cu DVD şi nu are suport Blu-ray, dar tot e bine deoarece poate reda multiple tipuri de DVD-uri. Alte plusuri, faţă de alte aparate, cum ar fi compatibilitatea Anynet cu dispozitivele făcute de acest producător şi calitatea excepţională.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Diferă în principal de stocurile furniorilor sau de ofertele şi promoţiile magazinelor online. În opinia mea preţul e foarte bun şi pare a fi cel mai mic preţ de pe piaţă pentru un sistem de 330W şi cu player DVD.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D355/EN este un home cinema care poate reda doar discuri CD şi DVD. Dacă aveţi memorii USB atunci le puteţi conecta şi pe acelea deoarece player-ul poate reda fişiere de pe ele în formate XviD, DivX şi altele (nu cred că poate reda mkv din moment ce nu are suport Blu-ray).

Ca orice aparat de acest gen are şi tuner radio cu care puteţi urmării staţiile de radio preferate… cu suport RDS. Sprijinul pentru radio e interesant dar nu știu cât de util din moment ce la radio muzica se repetă, iar cu ajutorul USB-ului poți asculta ce muzică vrei tu, nu ce îți repetă cei de la radio.

Fiind un aparat Samsung normal că are şi suport Anynet+ ceea ce însemană că orice dispozitiv (compatibil Anynet+, deci făcut tot de acest producător) conectat la HDMI-ului sistemului poate fi controlat de la telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul nu e mare, arată bine, calitatea sunetului e pe măsura aşteptărilor (foarte bună) şi poate reda o mulţime de formate video HD.
Contra: nu are conexiuni de reţea (LAN sau WLAN) şi nu are suport Blu Disc. Din păcate nu va face din televizorul dumneavoastră unul Smart TV deoarece nu are conexiuni pentru rețea și nici suport pentru Facebook, Picasa sau YouTube.

Concluzie

Samsung HT-D355/EN este un sistem audio cu player la graniţa dintre ieftin şi premium deoarece nu costă mult şi are performanţe acustice şi video bune.

Alături este un video preview al unui model care arată identic cu cel prezentat în acest mic review sau recomandare.

Te-ar mai putea interesa