Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HT-D350/EN

Dacă eşti în căutarea uniu home cinema ieftin atunci sistemul Home Cinema cu DVD Samsung HT-D350/EN ar fi una dintre cele mai bune soluţii datorită preţului atractiv şi tehnologiei BD Wise care va îmbunătăţii calitatea DVD-urilor. HT-D350/EN are o putere de 330W, dar faptul că are 5 sateliţi e un mare plus datorită efectului foarte plăcut şi realist. De asemenea are multe proturi de utlimă generaţie cum ar fi USB şi HDMI. HDMI-ul e acel port digital prin care se poate transmite atât sunet cât şi imagine.

Preţul său reflectă performanţele difuzoarelor şi imposibilităţii redării de discuri Blu-ray. În opinia mea preţul e foarte bun şi la fel e raportul dintre calitate şi preţ. Dacă aveţi un televizor slăbuţ care nu are difuzoare prea bune şi nu e doatat cu player pe USB atunci D350 o să vă ajute deoarece stă excelent pa partea audio şi poate reda multe tipuri de fişiere audio, dar chiar şi filme DivX. Dacă avea conexiuni de reţea (LAN şi WLAN) şi avea browser web atunci făcea din TV-ul tău un Smart TV, dar astfel de aparate costă ceva mai mult (HT-D5000/EN are capabilitate Smart TV). Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cutia

Aparatul

Specificaţii tehnice

HT-D350 e un sistem HD foarte bun care poate reda filme DivX (nu şi mkv) şi care are tuner radio integrat pentru aceia care preferă să asculte la radio în defavoarea colecţiei muzicale de pe un DVD sau de pe o memorie USB.

Păreri pro şi contra

Pro: Samsung HT-D350/EN poate reda o multitudine de formate media (la la CD-uri până DVD-uri şi memorii USB) şi de tipuri de fişiere (jpg, mp3, DivX etc). De asemenea are tehnologii utile de la Samsung cum ar fi Anynet+ şi Crystal Amplifier Plus. Anynet are legătură cu controlarea cu o singură telecomandă a dispozitivelor Samsung conectate la HDMI-urile aparatului, iar a doua tehnologie are legătură cu claritatea sunetului.
Contra: era interesant dacă era un sistem Full HD, dar unii nu au nevoie de mai mult.

Concluzie

HT-D350/EN poate face din televizorul dumneavoastră fără player integrat unul capabil să afişeze filme HD. Alături e despachetarea unui model similar şi e pus pentru a vă face o părere despre cum arată în realitate. Deci, savuraţi video preview-ul.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • marian

  Salut ! Ma poti ajuta te rog ? Am achizitionat de curand un Sistem Samsung 5.1 si am niste nelamuriri.

  1. Am incercat tot posbibilul sa fac astfel incat sa mearga pe 5.1.. nu merge de pe USB nici de pe CD/Tracks nimic. Merg numai cele din fata (stanga-dreapta).
  2. Nu stiu cum sa fac legatura de la laptop la Home Cinema.. ce fel de jack trebuie ? Sau trebuie HDMI ? Daca e si ma poti ajuta pune te rog si o poza sa vad cam ce ar trebui sa cumpar pentru ca astia nu mi-au dat. Multumesc

 • Naşul

  Chestia e că ai nevoie de muzică ori filme 5.1. La un model asemănător a lăsat o persoană un comentariu cum ai putea să-l faci să meargă 5.1. Comentariul e la modelul D330.

 • marian

  Ok, multumesc.. si ca sa fac legatura de la Home Cinema la laptop ce tip de cablu mi-ar trebui stii cumva ?

 • Naşul

  În principiu un cablu audio (jack la 2RCA) pentru conectarea ar fi de ajuns.
  Pentru conectare home cinema la laptop există două variante:
  – transmisie sunet: jack -> 2RCA;
  – transmisie video și sunet: HDMI -> HDMI.

  Caută tutoriale pe YouTube să vezi cu aproximație cum se conectează sau caută “conectare home cinema la laptop” pe Google.

Lasă un comentariu