Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HMX-T10BP

Camera video Samsung HMX-T10BP este o cameră Full HD alternativă la Samsung SMX-C24 și pot spune că este cea mai bună cameră video Full HD profesională. Costă undeva la 799 lei și e perfectă pentru cei care vor să-și imortalizeze vacanțele pentru ca mai apoi să-și revadă filmările înregistrate de pe unde a fost. Este bună pentru profesioniști și profesioniști în devenire.

Poze

Cam așa arată Samsung HMX-T10BP

LCD

În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Samsung HMX-T10BP are un senzor de 5 megapixeli de tip CMOS. Pozele și filmările sunt stocate pe carduri SD ori SDHC. TReuie știu că formatul de înregistrare video este h.264, deci este unul nou și foarte “performant”.
La poze rezoluția e de 2880 pe 1620 și 1920 pe 1080 pixeli. Pozele sunt salvate în formatul jpeg cu compensare backlight și cu compensare automată de alb.
Pe partea de zoom are zoom digital de 100x și optic de 10x. Are stabilizator de imagine.
La partea de sunet are aac cu două canale și difuzor incorporat cu microfon.
Are LCD de 230 mii de culori și cu o diagonală de 2,7 inci.
Pentru conectivitate are interfață USB, composite și HDMI.
Are un consum de 2,5 W și o baterie BP125A cu o capacitate de funcționare de 2 ore.
Important de menționat e faptul că are o greutate mică de doar 195 grame, se poate încărca prin USB, iar ecranul LCD este unul de tip touch LCD.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui Samsung HMX-T10BP ar fi faptul că filmează în format Full HD – 1080p, că este ieftină, se poate încărca prin USB, este ușoară și are multe funcții. Zoom-ul este unul impresionant, atât cel digital de 100x, cât și cel optic de 10x.
Contra ar fi faptul că senzorul CMOS are doar 5 megapixeli.

Concluzie

Camera video Samsung HMX-T10BP este una dintre cele mai populare camere video de la Samsung și este ideală pentru profesioniști și amatori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu