Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HMX-QF30WP/EDC

Samsung HMX-QF30WP/EDC e un model nou de cameră video de la Samsung care se evidențiază printr-un senzor CMOS de 5.1 megapixeli și capabilitatea de a filam Full HD (1920 x 1080 60i) și HD (1280 x 720 / 60p). Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare având în vedere că la microfon are zoom, iar zoom-ul optic e unul de 20x.

Aspect

E un model alb care e dotat cu ecran de 2.7 inci. Aspectul e unul modern și plăcut în același timp, iar pe ecranul rabatabil sunt inscripționate diferite nume, cât și caracteristicile cu care se poate lăuda aparatul. Datorită faptului că are HDMI o să puteți vedea filmele pe un ecran extern, cum ar fi cel al unui televizor, și așa nu trebuie să vă stricați ochii holbându-vă în ecranul LCD al aparatului.

De sus

De sus

Din față

Din față

Caracteristici tehnice

Aparatul de față vine cu un senzor CMOS (tip BSI – backside illumination) capabil de 5.1MP și cu un obiectiv care poate face un zoom optic de 20x. Astfel, o să puteți filma de la distanță fără probleme. Și, mai mult de atât la filmarea de la distanță poate fi utilizat și microfonul deoarece are zoom.
Chiar dacă are multe caracteristici de top, portabilitatea nu are de suferit deoarece bateria ține mult, iar greutatea e una mică de 180 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e bun; vine cu porturi moderne utile conectării la alte dispozitive cum ar fi porturile USB și HDMI pentru conectarea la un laptop sau la un televizor; ecranul de dimensiune medie poate fi acționat tactil; aparatul are wi-fi, deci nu sunteți neaparat legat de cabluri; se poate încărca prin USB, deci nu trebuie neaparat să îl conectați la priză.
Contra: pe piață există modele cu senzori mai mari.

Concluzie

Samsung HMX-QF30 e un model al anului 2013 care are un design foarte plăcut, iar acest lucru a putut fi observat din pozele de sus și poate fi văzut din preview-ul de alături. Clipurile captate cu aparatul de față sunt calitative, eu recomandând să le captați la calitate 720p pentru a nu umple prea rapid cardul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu