Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HMX-Q20BP

Samsung HMX-Q20BP sau Samsung HMX-Q20 e un model nou de cameră video de la Samsung, iar principalele sale atuuri ar fi capabilitatea de a filma Full HD, senzorul CMOS, zoomul optic de 20x și faptul că are HDMI. Nu costă deloc mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care are și microfon. E ceva mai scumpă decât HMX-F80BP.

Aspect

Se poate vedea că e un model pe negru, iar după lipsa butoanelor poate că vă puteți da seama că are ecran touch. Acest ecran tactil e unul cu o dimensiune medie de 2.7 și poate fi utilizat fără mari bătăi de cap. Pe acesta pot fi urmărite clipurile sau imaginile captate, iar dacă vi se pare mic atunci prin intermediul ieșirii HDMI puteți să conectați camera la un televizor sau alt ecran extern.

Din față

Din față

Lateralul

Lateralul

Caracteristici tehnice

Senzorul camerei e un CMOS, iar din această cauză filmările vor ieși foarte calitative până o rezoluție maximă de 1920 pe 1080 pixeli. Normal că cel mai bine e să filmați la calitate 720p deoarece așa nu o să consumați prea repede cardul. Dacă vreți să filmați obiecte aflate la distanța atunci aveți parte și de zoom optic destul de mare de 20X.

Păreri pro şi contra

Pro: e ușor de folosit; are o portabilitate ridicată în condițiile în care bateria ține mult, iar greutatea e una mică; vine cu microfon, beneficiind de înregistrare stereo; raportul dintre preț și calitate e mai mult decât bun; încape ușor în buzunarul unei geci (asta ține tot de portabilitate); vine cu multe funcții utile; fișierele pot fi transferate ușor prin USB sau cu un card
Contra: nimic, dar nu m-ar fi deranjat geo tagging, sistem Android sau wireless.

Concluzie

Dacă te interesează o cameră foarte bună atunci acest nou model ar fi numai bun. Camerele care știu 1080p costau destul de mult acum un an, însă se vede foarte mult că producătorii au scăzut prețurile, iar acum o cameră 1080p costă cât era una 720p acum un an. Mai multe detalii despre acest aparat puteți vedea din preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu