Samsung HMX-Q10

Un gadget cu filmare 1080i e această cameră video Samsung HMX-Q10 Full HD care vine pe negru. Pe lângă faptul că poate filma Full HD, poate fi folosită indiferent în ce mână o folosiți (constituie un avantaj pentru stângaci). Aceasta vine ca alternativă la modelul SMX-C24. Are destul de multe caracteristici speciale, iar printre acestea se numără și acestea: senzor cu tehnologie BSI CMOS (oferă imagini mai clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută), senzor G (poate fi ținută în ce mână doriți), stabilizator de imagine OIS (e util dacă vă aflați în mișcare și vă tremură mâna), ecran tactil, recunoaște scene, funcția pauză de înregistrare și interfață USB. E aparat de înregistrat ușor de utilizat care pornește doar la deschiderea LCD-ului și vine cu setări automate în caz că vă pierdeți prin meniul ei. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
De sus

Specificații tehnice

Are un senzor de 5 megapixel de tip BSI CMOS care oferă utilizatorului să realizeze înregistrări la o claritate impresionantă și în format 1080i. Filmările sunt salvate pe cardul de memorie SD în format H.264. Poate realiza chiar și fotografii la rezoluții de maxim 4.9 MP în format jpeg. Pe partea de captură are iluminare minimă de 3 lucși, compensare backlight, balans alb, mod nocturn și efecte digitale. Obiectivul Schneider Kreuznach HD vine cu un zoom optic de 10x, zoom digital de 20x și stabilizator de imagine OIS Duo. Înregistrările pot fi realizate cu sunet stereo datorită unui microfon incorporat, dar pot fi redate deasemenea stereo datorită unui difuzor AAC. Are conectivitate HDMI și USB 2.0 pentru redarea fișierelor pe un televizor sau copierea lor pe un PC sau laptop. Autonomia acumulatorului IA-BP125A e undeva la o oră și 40 de minute. Accesorii care le găsiți în pachetul acestuia sunt următoarele: acumulatorul, curea de mână, cablu de date USB, cablu Audio-video și manual de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: alimentarea acestuia se poate realiza pe USB, funcție pentru detectarea feței, filmare cu încetinitorul, stabilizator video, ecran tactil de 2.7 inci, poate fi ținută în oricare mână doriți, ușor de folosit, filmare Full HD și extrem de portabilă.

Minusuri: nu are card inclus în pachet.

Concluzie

Camera video Samsung HMX-Q10 e ideală dacă doriți să filmați o aniversare sau un alt eveniment important deoarece se descurcă de minune chiar și dacă lumina e artificială datorită senzorului BSI. Se adresează atât amatorilor cât profesioniștilor care nu au un buget prea grozav.

2 comentarii la „Samsung HMX-Q10”

Lasă un comentariu