Samsung HMX-F90BP, cameră cu zoom optic 52x

Samsung HMX-F90BP e un aparat video din seria HMX F90 și vine pe negru. Principalele sale atuuri ar fi zoom-ul optic de 52x, senzorul CMOS și filmarea HD cu sunet stereo. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care beneficiază de o garanție normală de 2 ani… poate fi extinsă la mai mult. Datorită acestui preț incredibil de mic eu zic că vă permiteți un card Samsung SDHC 32GB, Plus, Class 10.

Aspect

Din imaginea de alături se poate observa că e vorba despre un model de culoare neagră. Un lucru deosebit e și faptul că are niște dimensiuni compacte, iar din această cauză greutatea e de 222 grame. Astfel, portabilitatea dispozitivului e una peste medie. Ecranul, care se vede și din imagine, e unul cu unghiuri largi de vizibilitate.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul HMX-F90BP vine cu un senzor CMOS de 5 megapixeli ceea ce înseamnă poze și clipuri foarte clare. Poate filma și fotografia foarte bine, dar are nevoie de o iluminare minimă de 15 lux. Vine cu un obiectiv numit F1.8 care e mai performant decât altele prin faptul că poate filma chiar și la lumina lumânării.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; poate fi conectat la un PC prin USB, iar la TV prin HDMI; suportă diferite carduri care nu costă deloc mult; ecranul e unul măricel de 2.7 inci care vă va ajuta să vedeți ceea ce ați filmat sau fotografiat; vine cu senzor CMOS, lucru care presupune un consum redus de energie și calitate superioară a ceea ce captați vizual.
Contra: nu poate filma Full HD.

Concluzie

Dacă o să mergi undeva frumos de Paște atunci ai neaparată nevoie de o cameră care să te ajute să captezi momentele speciale. Poate fi utilizată și în scopuri comerciale/profesionale datorită specificațiilor de nota 10, iar prin scopuri comerciale mă refer la filmări la nuntă, însă mai mult pentru cei care sunt la început de carieră.
Despre cum arată puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung HMX-F90BP, cameră cu zoom optic 52x”

  1. Camera e buna pentru cineva care nu a avut niciodata o camera sau un aparat foto digital ….. eu sunt dejamagit total de ea si o sa incep cu defectele. Deci in timpul filmarii daca inregistrezi si dai zoom se aude mecanismul de miscare a lentilei si tot felul de sunete ciudate !! iar la redare se aude destul de clar aceste sunete ca sa nu mai vorbesc de zgomotul de fond …e durere . Da este HD dar sincer DEGEABA …calitatea imaginii este la fel de prosta ca la un aparat foto digital doar ca se vede pe ecran full . Ori eu am pretentii prea mari …ori producatorii pur si simplu isi bat joc .

Comentariile sunt închise.