Samsung HMX-F80BP

Una dintre cele mai apreciate și accesibile camere video e Samsung HMX-F80BP deoarece oferă un zoom puternic, calitate de filmare HD, obiectiv F1.8, ieșire HDMI și senzor CMOS. E vorba de un zoom de 52x care poate fi mărit la 65x fără a afecta mult calitatea imaginii (zoom inteligent). Calitatea HD o consider suficientă deoarece majoritatea laptopuri au ecrane HD iar pe Youtube, majoritatea vizitatorilor vizionează clipuri 720p. Apreciez că are ieșire HDMI chiar dacă nu e o cameră video FullHD, deoarece o puteți conecta la un TV, laptop sau PC. Obiectivul F1.8 cu senzor CMOS se adresează celor care filmează în condiții de luminozitate scăzută. Alte calități ale acestui obiectiv sunt: calitate bună de filmare (culori vii) și contrast ridicat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am pus două poze cu acesta, dar vă recomand să vizionați clipul de la final deoarece se poate observa mai bine cu arată acesta, dar și acel clip care a fost realizat cu aceasta.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Senzorul său e unul de 0.92 MP care e unul de tip CMOS de 1/3.2″. E suficient pentru a realiza filmări reușite, iar dacă nu mă credeți, ar trebui să vă convingeți singuri vizionând clipul de jos. Filmările pot fi salvate doar pe cardul de memorie deoarece nu are memorie internă sau hdd incorporat. Formatul de înregistrare H.264 e cel mai frecvent întâlnit la camere video accesibile și e unul bun. Obiectivul său e oferă un zoom optic 52x, unul digital de 130x, un stabilizator de imagine digital și lentile 2.1 – 109.2 mm.

Ecranul său de 2.7 inci îl consider destul de mare și detaliat pentru vizionarea înregistrărilor. Pe partea de conectivitate are USB și HDMI. Autonomia sa e undeva la 1,6 ore, care e suficientă din punctul meu de vedere.

Jos am pus o filmare realizată cu aceasta, în care se poate observa cât de bine se descurcă:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi încărcată prin USB, funcții diverse, ieșire HDMI, stabilizator de imagine avansat, compactă și accesibilă.

Minusuri: nu prea sunt.

Concluzie

Acest Samsung HMX-F80BP e aparatul ideal pentru filmat în acest buget și nu o recomand pentru fotografiat deoarece are un senzor mic. Alternative la acesta sunt puține deoarece nu toate oferă HDMI și funcții speciale ca acesta. E ideală de luat în vacanță sau în excursie deoarece nu ocupă mult spațiu și poate fi încărcată de la un laptop (doar dacă laptopul are USB charging). Jos poate fi vizionată o despachetare a sa:

Lasă un comentariu