Samsung HMX-400BP

O cameră video bună e acest Samsung HMX-400BP care nici nu costă mult. Camera e recomandată de caracteristici cum ar fi senzor BSI CMOS, capabilitatea de a filma la calitate 1080 cu sunet stereo, zoom-ul optic de 30x și ieșirea HDMI. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă te interesează ce înseamnă BSI CMOS atunci trebuie să știi că e Back-illuminated sensor CMOS (complementary metal–oxide–semiconductor) și că mai e numit BI.

Poze

Se poate observa că gadgetul de față e unul care arată foarte bine și suntem atenționați că e FullHD de inscripția de pe ecranul său. Rezultatul filmării ori fotografierii poate fi admirat pe ecranul de 3 inci sau dacă nu poate fi transferat pe un laptop ori HDTV care să aibă HDMI in. Culoarea camerei e neagră și dacă din poze pare mare trebuie să știți că nu e așa deoarece are o greutate mică de mai puțin de un sfert de kilogram.

Din spate
Camera, din față

Specificaţii tehnice

Samsung HMX-H 400 BP/EDC e un model al lui 2012 și vine cu un senzor capabil de 1,7 megapixeli. Suportă mai multe memorii cum ar fi SD și SDHC, iar filmele sunt salvate ca H.264 cu sunet AAC stereo. PictBridge e o facilitate care o întâlniți pe acest aparat și vă va ajuta la tipărirea imaginilor fără a conecta aparatul la un laptop ori desktop.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare fiind mai mic decât alu unui aparat similar care e JVC GZ-V515BEU; fiabilitatea e excelentă deoarece garanția standard e de 2 ani, iar brandul face doar gadgeturi de top și foarte rezistente; poate filma 1080 / 50i, dar eu cred că aș filam la 720p /50p; pozele sunt salvate într-un format popular care e *.jpg, iar clipurile sunt h.364.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei o cameră de top atunci îți recomand cu căldură acest model foarte capabil de HMX-400BP care vine de la un brand care face de toate, dar le face la un standard de calitate înalt. Prețul aparatului e unul corect și dacă vrei ceva făcut de europeni atunci poate ar trebui să te orientezi către un JVC cum GZ-V515BEU, dar nu e exclus ca Samsung-ul despre care e acest mic preview să fie făcut tot în Europa… poate chiar în România.

Te-ar mai putea interesa