Samsung HDC9A90

Samsung HDC9A90 e o hotă incorporabilă care vine cu o putere mare de absorbție care e de 861 mc/h. La o astfel de putere vă imaginați că aparatul e unul mare de 90 de centimetri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat care are culoare inox și care este de tip turn.

Poze

Din poza de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată și cred că se vede că e o hotă de tip șemineu. Lățimea sa e de 90 centimetri și de aceea cred că v-ați dat seama că e un aparat de tip profesional. Dispune și de două lămpi de iluminare care au 20 de W fiecare și o să vă ajute să vedeți ceea ce gătiți când lumina e slabă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

HDC9A90UX sau HDC9A90, cum mai e numită hota, se poate controla prin control touch și are temporizator, dar și o putere de absorbție mare. Hota e bune pentru un restaurant ori pentru o familie numeroasă unde se gătește foarte mult. În funcție de nevoie, puterea aparatului poate fi reglată pe 4 trepte ori mai bine spus viteze. Temporizatorul care e inclus în aparat poate fi setat să oprească hota după un sfert de oră. Aparatul nu e doar unul care are o culoare inox, ci și materialul din care este realizat e tot inox.

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între preț și calitate; zgomotul produs nu e deloc mare deoarece are numai 71 dB în timpul funcționării; lămpile sunt cu halogen și din acestă cauză se poate spune că sunt foarte clare; panoul de comandă al aparatului e unul foarte ușor de folosit și oferă acces la toate funcțiile hotei prin apăsarea ecranului de tip tactil.
Contra: poate că prețul e ceva mai mare, dar vine cu multe dotări utile.

Concluzie

Dacă vrei o soluție bună de tip hotă pentru un restaurant ori cantină cred că acest model de la Samsung ar fi foarte bun. E realizată așa încât să poată fi utilizată în scop „industrial”, adică să fie utilizată foarte mult. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece poate fi acționată prin intermediul comenzilor de tip touch.

Te-ar mai putea interesa