≡ Meniu

Samsung HDC9A90

Samsung HDC9A90 e o hotă incorporabilă care vine cu o putere mare de absorbție care e de 861 mc/h. La o astfel de putere vă imaginați că aparatul e unul mare de 90 de centimetri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primim un aparat care are culoare inox și care este de tip turn.

Poze

Din poza de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată și cred că se vede că e o hotă de tip șemineu. Lățimea sa e de 90 centimetri și de aceea cred că v-ați dat seama că e un aparat de tip profesional. Dispune și de două lămpi de iluminare care au 20 de W fiecare și o să vă ajute să vedeți ceea ce gătiți când lumina e slabă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

HDC9A90UX sau HDC9A90, cum mai e numită hota, se poate controla prin control touch și are temporizator, dar și o putere de absorbție mare. Hota e bune pentru un restaurant ori pentru o familie numeroasă unde se gătește foarte mult. În funcție de nevoie, puterea aparatului poate fi reglată pe 4 trepte ori mai bine spus viteze. Temporizatorul care e inclus în aparat poate fi setat să oprească hota după un sfert de oră. Aparatul nu e doar unul care are o culoare inox, ci și materialul din care este realizat e tot inox.

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între preț și calitate; zgomotul produs nu e deloc mare deoarece are numai 71 dB în timpul funcționării; lămpile sunt cu halogen și din acestă cauză se poate spune că sunt foarte clare; panoul de comandă al aparatului e unul foarte ușor de folosit și oferă acces la toate funcțiile hotei prin apăsarea ecranului de tip tactil.
Contra: poate că prețul e ceva mai mare, dar vine cu multe dotări utile.

Concluzie

Dacă vrei o soluție bună de tip hotă pentru un restaurant ori cantină cred că acest model de la Samsung ar fi foarte bun. E realizată așa încât să poată fi utilizată în scop „industrial”, adică să fie utilizată foarte mult. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece poate fi acționată prin intermediul comenzilor de tip touch.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu