Samsung HDC6255BG/BOL, hotă elegantă cu montare pe perete

Hota decorativă Samsung HDC6255BG/BOL e una dintre multe modele performante de pe piață. Bineînțeles, un aparat elegant e unul performant și asta presupune că are o capacitate de absorbție mare. Aceasta nu e chiar cea mai performantă de pe piață, de aceea nu e nici foarte scumpă. Nu toate hotele oferă posibilitatea filtrării aerului prin recirculare deoarece trebuie să suportă un filtru de carbon. Această soluție e ideală pentru cei care nu pot pune un burlan sau nu vor să spargă peretele pentru el.

Dacă optați pentru o astfel de hotă, trebuie să renunțați la ideea de corp suspendat deasupra plitei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model decorativ deoarece e aparent și nu necesită montat sub un corp sau chiar integrat. Mai sunt și cele de tip șemineu care arată puțin mai diferit decât această și pot fi chiar de tip retro/rustic. Panoul de control e alcătuit din 5 butoane de tip push, cu care puteți porni hota, alege treapta și chiar porni lumina. Motorul acestei hote e eficient pentru că are o capacitate maximă de 400 mc/h, iar dacă vă deranjează puțin, puteți alege treapta inferioară.

Spre deosebire de multe alte hote, aceasta are lămpile în partea frontală, dar nu cred că oferă un avantaj prea mare. Poate că blatul e mai bine iluminat dacă lămpile sunt poziționate frontal și veți vedea mai bine și panoul de control al plitei (în special dacă aveți vase pe plită). Lămpile sunt puternice – 40 W fiecare, dar sunt de tip halogen.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine în orice bucătărie modernă și ar fi bine ca și restul aparatelor să fie tot pe argintiu. Sticla îi dă un plus de eleganță și nu orice brand alege un astfel de material.

Samsung HDC6255BG/BOL se potrivește alături de orice plită pe gaz argintie, dar nu e o regulă, se poate pune și deasupra unei plite electrice. Hota se poate asorta cu un cuptor pe argintiu/negru. Ținând cont de capacitatea maximă, nu aș recomanda-o celor care au o bucătărie de peste 16 mp. Alegerea hotei se face în funcție de câți metrii cubi de aer aveți în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa