Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung GW733K-B

Samsung e foarte cunoscut în lumea electrocasnicelor și gadgeturilor, iar cuptorul cu microunde Samsung GW733K-B e un model care a apărut de curând pe rafturile magazinelor online și se recomandă printr-un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare. Pentru acești bani primim un excelent produs cu o garanție de 2 ani care are o putere mare de 750W și un volum de 20 litri. Vine cu facilități cum ar fi grill și trebuie neaparat precizat că grill-ul are o putere de 950W care e mai mare decât a cuptorului.

Poze

Samsung GW733K-B este un electrocasnic de culoare neagră și e dotat cu un panou de comandă digital care poate fi ușor accesat și are chiar și un ecran LED care afișează informații cm ar fi timerul sau ceasul. Trebuie să recunosc că negrul e o culoare neobișnuită pentru un astfel de aparat dar acest lucru îi oferă un plus de eleganță.

Așa arată

Specificaţii tehnice

GW733K-B vine ca o alternativă la modelele albe și vine cu o capacitate de 20 litri și facilitatea de grill. Puterea cuptorului e de 700W, iar cea a grătarului e de 950. Vine cu o greutate de 11 kilograme care nu e deloc mare și acest lucru va face ca aparatul să poată fi poziționat ușor acolo unde doriți. Normal că are și un accesoriu care e un suport rotund.

Păreri pro şi contra

Pro: mie îmi place cum arată; are un panou de comandă destul de ușor de folosit; prețul său nu e prea mare și de aceea dacă vreți să-i măriți garanția la mai mulți nai atunci nu o să trebuiască să dați prea mulți bani în plus; vine cu 4 programe ș 7 nivele de putere.
Contra: poate că unora nu le plac electrocasnicele negre.

Concluzie

Dacă vă interesează un electrocasnic de tipul cuptor pe microunde atunci cred că Samsung ar fi un brand ok de la care se poate achiziționa un astfel de aparat. Modelul de față nu e complicat de folosit și dacă aveți impresia că nu vă descurcați atunci trebuie știut că vine și cu un manual de utilizare. Deci, nu cred că seniorii ori copii vor avea probleme îl a utiliza aparatul, dar trebuie știut că dacă aveți copii mici atunci ar fi bine să nu-i lăsați să umble la el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu