Samsung GW731K-B

Samsung GW731K-B e un cuptor cu microunde forte bun care este de culoare neagră și vine să ne încânte cu facilități cum ar fi afișajul digital și grill-ul. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un cuptor pe microunde de nota 9+. Dacă ți se pare cam scump atunci poți alege un model mai ieftin cum ar fi GW711K-B și e mai ieftin deoarece are are panou de comandă mecanic.

GW731K-B e de culoare neagră și cred că ar arăta foarte bine într-o bucătărie cu electrocasnice de culoare gri ori neagră, și de ce nu de culoare albă. În partea superioară a panoului de comandă avem și un display de tip LED și deoarece e cu leduri nu o să consume deloc mult curent. Din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine și că nu se poate comenta nimic cu privire la aspectul lui.

Așa arată

Samsung GW731K-B e un model al anului 2012 care vine cu multe funcții, iar facilitatea de grill e întâlnită și pe acest model. Puterea aparatului e de 750W, iar grill-ul are o putere de 950W. Puterea cuptorului e reglabilă pe 7 nivele și de aceea trebuie știut că vă puteți prepara mâncarea după bunul plac.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între calitate și preț; fiabilitatea e bună și la acest lucru are o mare contribuție garanția de maxim 4 ani, dar și brandul; vine cu 4 programe care vă vor ajuta să preparați ceea ce doriți după bunul plac; are accesorii incluse la pachet, adică suport rotund și rack grill; greutatea aparatului nu e deloc mare și din această cauză o să puteți să-l mutați cu ușurință.
Contra: nimic.

Dacă te interesează un aparat cu microunde bun pentru a prepara mâncarea preferată repede atunci îți recomand acest Samsung GW731K-B deoarece e un model de top cu comandă digitală, iar dacă ți se pare cam scump atunci în GW711K-B poți găsi o alternativă. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar grill-ul o să vă ajute să preparați grătare când afară e vreme urâtă ori nu prea aveți chef să mai faceți focul ori să pierdeți timp cu realizarea acestuia.

Te-ar mai putea interesa