Samsung GW711K-B, cuptor microunde

Un electrocasnic care ar putea înlocui cu succes un aragaz, doar la unele familii, ar fi cuptorul cu microunde. Un model ok ar fi Samsung GW711K-B și eu cred că așa ceva nu ar trebui să lipsească din casa nimănui, chiar dacă e vorba despre garsoniera unui student. Prețul nu e deloc mare deoarece GW711K-B vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

GW711K-B e un model de culoare neagră și are un panou de comandă destul de ușor de folosit. Acest panou e unul mecanic (GW731K-B are panou digital) și are și din poza de alături nu se poate vedea, dar aparatul are și grill care are o putere de 950W. Culoarea neagră e una neobișnuită pentru un electrocasnic, dar cred că se va integra bine în decor dacă aveți și alte electrocasnice negre ori gri.

Samsung GW711K B
Aparatul

Specificaţii tehnice

GW711K-B are o capacitate de 20 litri și o putere de 750W, iar această putere nu trebui confundată cu cea a grill-ului care e de 950W, adică cu vreo 200W mai mult. Nivelele de putere sunt 7 și astfel o să puteți seta puterea așa încât mâncarea să se facă mai repede ori mai încet. Greutatea sa de 10 kilograme și ceva vă va ajuta să mutați aparatul mai ușor. dar nu știu dacă portabilitatea e un punct cheie al unui astfel de cuptor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum e suportul rotund; nu costă deloc mult deoarece are un preț de circa 300 lei, iar de aceea eu zic că raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; brandul e unul de top și nu mi-ar fi frică să cumpăr un produs de la ei deoarece fac aparate de cea mai bună calitate cu o fiabilitate excelentă.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un excelent cuptor pe microunde atunci GW711K-B e recomandarea mea deoarece arată foarte bine și nici nu costă mult. Dacă sunteți un fan al grătarelor atunci cred că o să vă placă foarte mult aparatul deoarece vine cu grill de 950W. Astfel, o să puteți prepara mini grătare și când afară e vreme urâtă. Despre utilizarea aparatului trebuie spus că nu e deloc complicată deoarece panoul e unul simplist, iar manualul de utilizare e unul prezent în cutie și te va ajuta să înțelegi mai bine aparatul.

Te-ar mai putea interesa