Samsung GS89F-1S, cuptor microunde

Cuptorul cu microunde Samsung GS89F-1S e un model destul de nou și capabil care e dotat cu un cuptor de 23 l, 800 W, grill, ecran LED și funcție de decongelare. E de culoare neagră cam ca GE86V-SS și are multe butoane care vă vor ajuta să-l setați cum doriți. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun dacă stăm să analizăm raportul dintre calitate și preț și fiabilitatea excelentă datorată celor 2 ani de garanție extensibili la 4 contra sumei de 59 lei. Vine cu o mulțime de tehnologii utile printre care se numără cea cu trei unde (față de una) de microunde și cea prin care gătiți doar cu o apăsare a butonului, restul (introducerea greutății și setarea nivelului de putere) făcând-o aparatul.

Poze

Așa arată din față

Specificaţii tehnice

Samsung GS89F-1S arată bine pe negru și având un display mare puteți vizualiza diferite informații pe acest ecran cu LED (tehnologie asigurând un consum mic de curent pentru afișarea imaginii). Puterea e de 800W și datorită nivelelor de putere, 6 la număr, dar și datorită puterii separate a grill-ului s-ar putea ca pe alte site-uri să fie precizată altă putere. De asemenea are și multe funcții (le voi preciza la partea de păreri pro) și un accesoriu rotund – un suport rotund utilizabil pe post de farfurie. Vine cu un stat antibacterian care asigură că nu se vor produce bacterii și nici mirosuri urâte caracteristice acestora.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe nuanța negru (aproape negru), nu costă mult, fiabilitatea e ok, iar dimensiunile și greutatea sunt reduse și astfel o să-l puteți amplasa unde doriți cu un efort minim și fără a fi nevoit să faceți loc. Are și multe funcții printre care numărându-se cea de decongelare/dezghețare, curățarea cu aburi și protecția copiilor. Contra: nu există un motiv important contra achiziționării, poate doar o putere mai mare ar fi fost bună, dar dacă vreți un cuptor cu putere superioară atunci ar trebui să cumpărați unul mai scump.

Concluzie

Cuptorul Samsung GS89F-1S e foarte util în gospodăria dumneavoastră deoarece vă va ajuta să preparați ceva rapid cu un efort mic și cu un consum mic de curent (în manualul de utilizare nu am găsit cât consumă). Puteți prepara până și grătare atunci când afară e vreme urâtă și puteți să-l folosiți pe post de înlocuitor de aragaz deoarece puteți face și felii de pizza congelată ori pop corn.

Te-ar mai putea interesa