Samsung Google Nexus S i9023

Nexus S este un telefon realizat de Google şi Samsung şi a ajuns în România la un preţ de (cel mai bun şi mic preţ). Telefonul mobil Samsung Google Nexus S i9023 a ajuns şi în România prin intermediul magazinului eMAG care acceptă precomenzi. Îmi place telefonul Nexus, dar preţul nu e de mine… părerea mea. Telefonul costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani eu zic că-mi iau un LG Optimus P500 (despre care am făcut un review) şi un laptop de gaming. 😀 Am scris despre Samsung Google Nexus S şi mi se pare foarte reuşit şi-mi place mult mai mult decât un iPhone 4 pentru că este uşor (ca greutate). Îmi place şi pentru că are Android și alături sunt câteva poze cu celularul privit îndeaproape…

Pe zăpadă
Întins


La toate magazinele online cel mai bun preţ pentru Nexus S este undeva la 1699 lei, iar dacă vi se pare cam scump atunci poate ar trebui să vă orientaţi către un LG Optimus One P500 care are costă undeva la 700 de lei sau poate chiar un preț inferior, dar este puţin cam slăbuţ… nu şi pentru mine.

Preţul este undeva la 1699 de lei, deci este mai ieftin decât un iPhone 4 şi probabil că din această cauză multă lume va sări să şi facă precomandă.

Nota 9

Are cel mai populare sistem de operare pentru telefoane – Android – şi are instalată cea mai nouă versiune, dar preţul este pe măsură şi de aceea nu cred că poate fi de nota 10. În plus că l-au comparat unii cu HTC Desire HD şi cică este superior lui Desire HD. Dar, asta rămâne de văzut, trebuie să testez şi eu… virtual. Având în vedere că are un procesor de 1.000 şi ceva de MHz nu cred că este mai deosebit cu ceva faţă de alte telefoane cu Android, dar impresionant este că are doar 129 de grame, deci e mult mai uşor decât un Desire. Nexus de 16 GB este cel mai nou telefon de la Google şi vine după HTC Google Nexus One.

Înainte de a-l cumpăra trebuie să vezi dacă-şi merită banii. Eu zic că şi-i merită deoarece dacă-l comparăm cu un iPhone 4 atunci e mai ieftin şi performant. Mie îmi place la acest telefon mobil că are sistemul de operare mobil Android 2 de la Google care după mine este excelent.

Pentru achitiţia acestui telefon ar fi puncte forte ca SO Android 2.3 şi ecranul foarte mare, iar împotriva lui ar fi faptul că este prea scump, nu are slot de memorie şi am înţeles că la unele persoane s-au întâmplat restartări zilnice.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Google Nexus S i9023”

  1. Google Nexus S la cel mai mic pret din .ro nu exista pentru ca cam pe toate site-urile e la acelasi pret, dar e bine sa-l iei de la un magazin online cunoscut ca apoi sa nu intampini probleme cu posta romana sau cu garantia.

Comentariile sunt închise.