Samsung GN642JDXDI

Samsung GN642JDXDI este un electrocasnic foarte bun deoarece se poate incorpora, are suport pentru vase wok, iar arzătoarele pe gaz se pot aprinde electric. Plita incorporabilă Samsung GN642JDXDI e un model al anului 2012 și beneficiind de un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că nu e deloc scumpă. Eu mi-aș lua acest model datorită facilităților de care dispune, dar și datorită faptului că aspectului său de 5 stele.

Poze

Samsung GN642JDXDI e de culoare inox și asta îi stă bine, iar poate că multă lume va crede despre acest aparat că e din materialul inox, dar nu e așa. Grătarele sunt din fontă, iar cele patru arzătoare sunt pe gaz putând fi aprinse în mod electric. Montarea sa nu va fi prea complicată deoarece are dimensiuni normale, iar greutatea sa e una mică de undeva la 12 kilograme.

Așa se prezintă aparatul

Specificaţii tehnice

Plita GN642JDXDI e pe gaz și se poate aprinde în mod electric, iar această facilitate e una care face toți banii deoarece aprinderea se realizează foarte rapid și fără mari bătăi de cap. Aspectul, după cum se poate vedea din imaginea de mai sus, e unul mai retro, dar prinde bine plita. Faptul că poate fi incorporată e un mare plus deoarece așa bucătăria ta va arată mult mai bine.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; fiabilitatea e ok și acest lucru trebuie mulțumit în principal faptului că are o garanție de 2 ani care e extensibilă la maxim 4… contre cost; greutatea nu e prea mare și de aceea ajunge doar o persoană în cazul în care doriți să o montați rapid.
Contra: era interesant dacă materialul din care era realizată plita chiar era inox, însă mă gândesc că acest lucru i-ar fi crescut considerabil prețul.

Concluzie

O plită de tip incorporabilă ar fi o adiție bună într-o bucătărie modernă, iar pe lângă plită ar mai trebuie să-ți achiziționezi neaparat o hotă și opțional un cuptor de tip incorporabil. Dacă nu prea aveți de gând să coaceți atunci cred că acest cuptor ar putea fi înlocuit cu succes de un cuptor cu microunde.

Te-ar mai putea interesa