Samsung GN642FFXD, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Samsung GN642FFXD e una foarte bună și spun asta pentru că e realizată din materiale de bună calitate iar construcția ei e foarte bună (se poate vedea în clipul de la sfârșit). E vorba de o plită cu alimentare cu gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, cu două grătare din fontă și vine pe culoarea inox. Deci aveți nevoie atât de o butelie cu gaz cât și de o alimentare electrică. Aprinderea e electrică e incorporată motiv pentru care nu are un buton special pentru aprinderea arzătorului ci aprinderea se face prin apăsarea și răsucirea butonului care corespunde pentru acel arzător. Deci oferă o modalitatea ușoară de aprindere a arzătorului și doar cu o singură mână. Ar fi fost interesant dacă avea suprafață din sticlă dar și așa e destul de elegantă, iar curățarea ei se face ca și la una obișnuită. GN642FFXD are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De sus
Din lateral

Specificații tehnice

Poziționarea butoanelor dar și forma lor e foarte importantă, astfel că, ele pot fi găsite în partea frontală și au o formă ceva mai diferită decât la restul (sunt mai înalte și mai înguste). Cele patru arzătoare vin în dimensiuni diferite: în partea dreaptă se află cele normale, iar în partea opusă cel mic și cel mare. Aceste două zone sunt oarecum împărțite și spun asta deoarece plita are două grătare din fontă și nu unul (se poate vedea în clip). Înainte de a cumpăra o astfel de plită trebuie să vă asigurați că grătarul său e realizat din fontă și nu oțel deoarece fonta are o durată de viață mai lungă. Siguranța cu termocuplu e și e foarte importantă deoarece întrerupe alimentarea cu gaz în caz că flacăra arzătorului se stinge.

Samsung GN642FFXD e la fel de elegantă ca una vitroceramică datorită culorii sale – inox. Înainte de a o instala asigurați-vă că aveți suficient loc pentru o butelie, o priză în apropiere (pentru aprindere electrică) și secțiunea ce trebuie tăiată din mobilier e corespunzătoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design ergonomic, eficiență crescută (comparativ cu una electrică), preț atractiv și e ușor de instalat.

Minusuri: nimic

Concluzie

Acest Samsung GN642FFXD e un aparat electrocasnic care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră iar o alternativă la aceasta ar fi una cu sticlă neagră dar tot cu alimentare cu gaz. Jos puteți viziona o mică prezentare a acestei plite incoporabile:

Te-ar mai putea interesa