Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung GE89MST

Cuptorul cu microunde Samsung GE89MST este un cuptor similar modelului GE109MST care e un model cu o putere superioară, dar și un volum de 28 litri față de cei 23 ai lui GE89MST. Designul e plăcut și denotă faptul că este un aparat premium. Cei 850W reprezintă puterea cuptorului și este una excelentă care e compensată de facilități ca grill-ul și afișajul digital care face ca electrocasnicul să arate bine (poate nu la fel de mult ca designul negru inox). Evident că pentru grătar puterea e superioară –  de 1100W.

Prețul e unul modic și reflectă capabilitățile electrocasnicului de față. Gorenje MO 17 DS, spre exemplu, avea multe deficiențe (nu avea grill, capacitate mai mică și putere de 700W) și costa cu vreo 100 lei mai puțin. În opinia mea își merită banii datorită felului în care arată (ca în imaginile de alături) și încrederii în brandul producător. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Platoul crocant

Specificaţii tehnice

Samsung GE89MST e un model nou de cuptor și vine dotat cu timer de maxim 99 minute. Față de alte cuptoare acesta e dotat și cu o funcție de grill la care aparatul are 1100W (față de cei 850W cât are normal în procesul standard de încălzire).

Vine cu multe programe – 8 programe – și 6 nivele de putere așa încât să adaptați puterea în funcție de necesități. Iar, printre facilități se numără dezghețarea, curățarea cu aburi și protecția copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design plăcut și foarte premium (datorită inoxului), are accesorii incluse în pachet (suport rotund și tavă pentru mâncare crocantă), e produs de un brand cunoscut, iar prețul e de sub 500 lei. Garanția de 2 ani, care poate fi extinsă la la 3-4 ani, vă oferă un plus de siguranță în cazul achiziționării unui astfel de produs și demonstrează că magazinele online nu comercializează orice așa încât să piardă bani (la garanție magazinul și producătorul pierd bani, nu clientul care primește un produs reparat și retestat).
Contra: are o greutate mare de undeva la 16 kilograme, dar nu cred că o să-l transportați la camping.

Concluzie

Samsung GE89MST e un cuptor ieftin de la cunoscutul producător de electronice și electrocasnice – Samsung care e dotat cu multe funcții și facilități de care multe persoane nu se pot lipsi. (Un exemplu de facilitate e cea de grill.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu