Samsung GE86V-WW

Un nou cuptor mic e cuptorul cu microunde Samsung GE86V-WW care este foarte asemănător cu GE86V-SS, doar că e negru cu alb și nu negru cu gri cum e modelul cu SS la sfârșit. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », foarte bun în opinia mea. Pentru acești bani primești un electrocasnic mic foarte capabil care ar fi recomandat de volumul de 23 litri, grill-ul combi și puterea (cuptorului) de 900W.

Poze

După cum ziceam anterior, e un cuptor care arată bine și nu se diferențiază foarte mult față de alte cuptoare de la a acest brand. În partea dreaptă e localizat panoul de control cu ecranul LED, iar sub ecran sunt localizate butoanele. Deasupra fiecărui buton e un simbol grafic așa încât să știți ce face butonul respectiv, iar dacă vreți să știți mai multe despre funcțiile butoanelor atunci vă invit să citiți manualul aparatului.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

GE86V WW are o putere de 900 W și dacă pe alte site-uri o să vedeți o putere superioară atunci aceea e puterea grill-ului. Această putere poate fi reglată pe 6 nivele și pentru a vedea că e un aparat premium vă spun că are și 7 programe, pe lângă care se numără cel de dezghețare. Nu aș putea spune că acest aparat e unic din punct de vedere al caracteristicilor, deoarece și alte cuptoare au caracteristici asemănătoare, dar vreau să le notez ca avându-le.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu un accesoriu – suportul rotund; culoarea e una plăcută, la fel ca și designul exterior; greutatea nu e mare și nici proporțiile fizice și din acest motiv o să-l puteți pune unde doriți cu un efort minim; are funcție de protecție a copiilor și semnal de avertizare. Alt plus ar fi faptul că interiorul e unul ceramic fiind extrem de ușor de curățat și astfel aveți un stres în minus, dacă pot spune așa.
Contra: (în orice caz prețul nu e un minus deoarece nu e mare) nu aș putea preciza niște minusuri, însă mă tem că numărul mare de butoane și funcții i-ar putea bulversa pe cei învârstă.

Concluzie

Cuptorul de față, adică Samsung GE86V-WW, e unul apărut de curând în țara noastră și a ajuns undeva în topul vânzărilor și asta deoarece fiabilitatea aparentă e foarte mare mulțumită garanției standard care poate fi mărită la 4 ani cu un efort financiar minim din partea dvs.

Te-ar mai putea interesa