Samsung GE86V-SS

Acest cuptor cu microunde Samsung GE86V-SS e unul foarte elegant după cum se poate vedea în poza de jos şi e destul de performant pentru a găti sau încălzi mâncăruri. Chiar dacă nu are un finisaj din inox ci unul argintiu cu negru, se potriveşte de minune cu alte electrocasnice argintii similare din punct de vedere al aspectului. O caracteristică a acestui cuptor cu microunde ar fi materialul din care e realizată cavitatea acestuia. Şi anume vorba de un email special care rezistă la orice tip de abuz şi aici mă refer în special la zgârieturi, nu absoarbe mirosuri, împiedică dezvoltarea bacteriilor şi se curăţă foarte uşor fără a avea nevoie de un detergent special (un burete umezit e suficient). Ca oricare alt cuptor nou şi acesta are un radiator performant care distribuie uniform căldură în incinta sa. O alternativă pentru cam acelaşi buget e un GE89MST care e un model ceva mai nou (după cum se vede şi în cosul său). Cuptorul de la acest producător cu codul GE86V-SS are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Are un panou electronic iluminat cu tehnologie LED și e foarte ușor de folosit deoarece nu vine cu prea multe butoane senzitive iar deasupra fiecăruia există un simbol. Deci pentru a-l folosi nu necesar să citiți obligatoriu manualul de instrucțiuni. Puterea maximă a cuptorului e una de 900 W iar consumul e undeva la 1.3 KW. Ceasul poate fi setat ori pentru 12 ore ori pentru 24 de ore, după preferințe. Volumul e de 23 de litrii iar în interior veți benefici și de un grill. Are un număr total de 7 programe și 6 nivele de putere. La capitolul funcții și siguranță are protecție împotriva copiilor, semnal sonor, dezghețare, timer și ceas. Odată cu achiziția acestui model, veți primi și o tavă rotundă pe care puteți așeza mâncarea pentru a o încălzi, dezgheța sau găti. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat pe acasă, vă recomand să vă uitați peste manualul de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: realizat din materiale de bună calitate, ușor de folosit, are un design foarte elegant, preț acceptabil, are toate funcțiile necesare și îndeplinește orice sarcină (dezgheață, încălzește și gătește).

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Samsung GE86V-SS e bun pentru orice sarcină și se adresează chiar și persoanelor mai pretențioase. Dacă nu vă place acest model, nu uitați să verificați alternativa oferită de același producător.

Te-ar mai putea interesa