Samsung GE83X, cuptor cu microunde gri

Acest cuptor cu microunde Samsung GE83X e unul recent apărut pe piață și care îmi place foarte mult. Spun asta pentru că are un aspect unic și se datorează finisajului negru oglindă. Deci e vorba de un cuptor cu design elegant și panou cu control electronic. Acesta nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie în special dacă e una nouă cu aparate incorporabile sau cu finisaj argintiu. Caracteristicile tehnice sunt cele tipice pentru un model în acest buget. De aceea, prețul e destul de bun din care rezultă un raport funcționalitate preț foarte bun. GE83X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa acest finisaj de tip oglindă care îi de un plus de eleganță. Iar panoul de control vine pe negru și pentru fiecare program aveți la dispoziție un buton.

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Are un volum de 23 litri care poate fi considerat ca fiind o medie. Nu e cel mai bun volum pentru a găti mâncăruri diverse, însă pentru două persoane e numai bun și astfel nu mai trebuie să folosiți aragazul. Bineînțeles vine și cu alte funcții care sunt tipice pentru astfel de electrocasnice: dezghețare, reîncălzire, timer, ceas și protecție pentru copii. Chiar dacă are programe prestabilite, aveți posibilitatea setării duratei dar și a nivelului de încălzire. Mai precis, are 6 nivele de putere care sunt foarte utile. Panoul de control e unul electronic cu ecran LED. Interiorul e unul ceramic și de aceea nu vor exista scurgeri de căldură iar curățarea sa nu va fi o provocare.

Pentru cei care doresc să gătească, vine cu un suport rotund care-l recomand și nu vă recomand să puneți farfurii din plastic. Dimensiunile sale sunt destul de ok având în vedere volumul, iar greutatea e de numai 13 kilograme. Puterea grilului e de 1200 W care vă permiteți să gătiți, iar puterea cuptorului e de 800 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut în special datorită finisajului negru oglindă, voluminos, ușor de folosit, grill puternic și e un parat fiabil.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest cuptor Samsung GE83X e un aparat electrocasnic acre-l recomand deoarece are toate funcțiile necesare, e realizat din materiale de bună calitate, arată bine și e oferit de un producător cu multă experiență.

Te-ar mai putea interesa