Samsung GE109MST, cuptor microunde

Acest cuptor cu microunde Samsung GE109MST de 900W și 28 litri e un cuptor cu grill și vine cu o capacitate de 28 de litri. Deci e un model încăpător și în care puteți găti sau încălzi alimente sau mâncăruri. Grill-ul e unul de 1300 de W în care puteți găsi mâncăruri crocante sau chiar și aurii cu ajutorul funcției – Crusty cook – având în vedere că are un interior ceramic – email. Acest material numit email ceramic e ideal pentru cuptoare deoarece e ușor de curățat chiar dacă e stopit cu uleiuri, grăsimi, sosuri sau mâncare. Curățarea acestuia se poate face doar cu un burete umed nemaiavând nevoie de detergenți. Acest material protejează suprafața chiar și atunci când îl utilizați intens, e rezistent la zgârieturi și menține o temperatură constantă în incinta cuptorului. Samsung GE109MST vine cu tehnologia TDS care o veți găsi doar pe aparate similare și care presupune o gătire uniformă a mâncării. O altă caracteristică a acestuia e funcția STEAM Clean care presupune curățarea cuptorului cu ajutorul aburului în numai 15 minute. Pentru a a face acesta trebuie să alimentați containerul cu apă și detergent. Ca oricare alt cuptor performant și acesta are funcție pentru dezghețarea mâncării și gătirea ei precum ar fi proaspăt gătită. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Platoul crocant

Specificații tehnice

Pe lângă acest cuptor veți primi și un platou crocant oferit doar de acest producător dar și tavă rotundă. Cu acesta și funcția Crusty Cook puteți găti mâncăruri crocante: pizza, șnițel, creme din oua si lapte, baghete dar și altele. Capacitatea acestui cuptor GE109MST e de 28 de litri și are o putere de 900 W dar și un grill de 1300 W. Timpul de gătire/dezghețare/încălzire dorit poate fi setat ușor și poate fi observat pe un panou digital LED. Ca și funcții are: protecție copii, semnal sonor, curățare cu aburi, șase nivele de putere, timer, ceas, Crusty Cook și dezghețare. Dar nu vine cu reîncălzire sau convecție. Acest GE109MST cântărește undeva la 16 kilograme și exteriorul e realizat din inox.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul, design elegant, mâner confortabil, multe programe și funcții utile, ușor de folosit, carte de bucate, are grill și nu ocupă mult spațiu.

Minusuri: Samsung GE109MST nu are rotisor.

Concluzie

Acest cuptor cu microunde Samsung GE109MST e recomandarea mea deoarece are un raport calitate/preț foarte bun, e nou și vine de la un producător foarte bun.

Te-ar mai putea interesa