Samsung Galaxy Y Pro Duos B5512

Cei de la Samsung fac niște electrocasnice și electronice de cea mai bună calitate. Până de curând nu făceau telefoane Dual Sim, dar s-au decis să le facă deoarece sunt foarte populare. Un model foarte bun e acest telefon mobil Samsung Galaxy Y Pro Duos B5512 Black și e recomandat de caracteristicile sale de top cum ar fi sistemul de operare Android, bateria care ține mult, tastatura completă, camera bună și mulțimea de conexiuni disponibile. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e deloc scump pentru ce poate deoarece alți producător care fac telefoane cu Android și suport pentru două cartele costă tot cam atât, dacă nu mai mult.

Poze

Se poate vedea că față de B5510 are logo-ul DUOS deasupra ecranului. Tastatura e una completă și de aceea e un telefon ideal pentru acele persoane care stau multe pe Facebook ori alte rețele de socializare. Culoarele smartphone-ului e neagră, dar s-ar putea să apară și pe alte culori (nu știu dacă și în magazinele din România).

Cutia
Telefonul pornit

Specificaţii tehnice

Samsung Galaxy Y B5512 Pro Duos e telefonul ideal pentru cei care comunică mult prin mesaje deoarece tastatura sa facilitează introducerea de mesaje. Ecranul e unul de 2,6 inci și are o rezoluție de 320 pe 240 pixeli și asta înseamnă că paginile web se vor vedea destul de bine. Greutatea aparatului e undeva la 110 grame și de aceea va fi ușor de cărat prin buzunare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu card de 2GB, însă acest lucru poate depinde și de magazinul de unde îl luați; are o cameră destul de capabilă; prețul nu e deloc mare în opinia mea deoarece, după cum spuneam, alți producători care nu sunt consacrași au telefoane mai scumpe; fiabilitatea e una bună deoarece e realizat fin materiale rezistente, iar garanția poate fi mărită până la 4 ani și acest lucru se poate vedea ca o asigurare.
Contra: ecranul putea fi mai mare, însă atunci telefonul era mai mare și mai greu.

Concluzie

Multă lume are mai multe cartele și e cam greu să cari două telefoane după tine. Îți poți ușura buzunarele luând un DualSim cum e acest B5512. Pentru a ne face mai bine o părere despre ce este inclus în pachet vă recomand să vizionați preview-ul de alături. Conținutul pachetului depinde de magazin, dar și de abonament deoarece dacă îl luați la abonament atunci s-ar putea ca pachetul să fie mai lite.

P.S.: Dacă vreți un telefon bun care să fie cu suport pentru două cartele și sunteți sătui de chinezării CECT atunci acesta cred că ar fi o variantă de luat în considerare. Nici prețul său nu e prea mare și de aceea cred că va fi foarte atractiv.

Te-ar mai putea interesa