Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Galaxy Y Plus S5303

Samsung Galaxy Y Plus S5303 e o alternativă similară la actualul Galaxy Y dar chiar dacă are acel „Plus” nu e cu mult mai performant decât predecesorul. Dar, prezintă câteva diferențe sau îmbunătățiri la partea de software, design ori hardware. Se observă sistemul de operare Android 4.0, un ecran de 2.8 inci, suport Dual SIM, memorie internă de 4GB și autonomie diferită. Oricum nu e cine știe ce smartphone deoarece e un model Low-End, însă funcționalitatea sa crește datorită Androidului.

Alternative sunt destul de multe chiar și de la producători precum Allview, Sony sau alții. Dar nu trebuie neglijat faptul că are Android și funcție Dual SIM. Puteți să vă instalați aplicații pe acesta, dar ecranul nu e cel mai bun pentru navigare web deoarece nu oferă multe detalii. Nu s-au anunțat multe culori, dar cu siguranță primul model va fi pe acel albastru închis (se poate observa în pozele de jos).

Poze

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Are un ecran modest dar care poate fi folosit ușor cu o singură mână – 2.8 inci de tip TFT. E unul cu multi-touch și rezoluție de 240 cu 320 pixeli. Astfel densitatea pixelilor se situează undeva la 143 ppi. Deasemenea pe lângă cei 4GB de memorie internă se poate introduce un card de maxim 32GB, dacă e cazul. Vine cu toate tehnologiile wireless necesare pentru un smartphone.

În rest oferă: o cameră principală de 2MP, un sistem de operare Android 4.0, un CPU de 850 MHz și diverși senzori. La un așa preț mi se par dotări decente și nu veți găsi multe modele care pot concura cu acesta. Totuși, autonomia sa mi se pare cam mică pentru o baterie de 1200 mAh, dar se datorează suportului Dual SIM. Dacă țineți la autonomie, mai bine alegeți un smartphone clasic și un telefon Dual SIM ieftin. E vorba de o autonomie în stand-by de maxim 260 ore și de maxim 5 ore de convorbiri. În general, smartphone-urile nu au o autonomie mare, dar suportul DualSIM îi ai reduce din autonomie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul e unul acceptabil deoarece oferă un ecran de 2.8 inci decent, Android, suport Dual SIM și procesor satisfăcător.

Minusuri: autonomie cam mică, cam 13 mm grosime și nu vine cu Android 4.1.

Concluzie

Chiar dacă acest Samsung Galaxy Y Plus S5303 nu vine cu cel mai bun Android de pe piață pot spune că oferă suport flash la browser, pe când ultimele versiuni oferă doar suport HTML5.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu