Samsung Galaxy Tab4 T530, tabletă quad core

Pentru cineva interesat de o tabletă din 2014 de la un brand puternic recomand tableta Samsung Galaxy Tab4 T530. Aceasta e în prezent disponibilă doar la un magazin online pe două culori: alb și negru. Poate că te întrebi cu ce vine nou față de Tab3, iar răspunsul ar fi puterea de procesare și memoria RAM. Din păcate față de versiunea anterioară nu are MHL, dar nu este exclus să apară modele cu acest port. Cei de la Samsung spun despre acest dispozitiv că e un competitor direct pentru iPad 2, fiind mai bună decât tableta Apple pentru că are rezoluție mai mare, portabilitate ridicată, suport pentru card și multe altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea cum arată. Dacă aveți întrebări legate de greutate atunci trebui știut că are 487 grame, în condițiile în care e foarte slim – 7.95 milimetri.
Textura de pe spate e una foarte interesantă deoarece vrea să imite pielea.

Tableta
Tableta

Pe partea de detalii tehnice are un procesor quad model Qualcomm Snapdragon APQ 8026, ecran de 10.1 inci cu rezoluție HD și memorie RAM de 1.5 giga. Pe partea de stocare are 16GB memorie internă, din care utilizabil e circa 12. Dacă vreți mai mult spațiu atunci puteți alege un card de memorie ori descărca o aplicație de genul Dropbox.

Atuurile ar fi autonomia mare a bateriei (vreo 10 ore), performanța, sistemul de operare nou și ecranul superb.

E interesant cât de mult avansează tabletele și telefoanele. Sunt sigur că această tabletă e mult mai performantă decât calculatoarele multora. Păcat că această concurență între branduri nu există și pe partea de laptopuri deoarece laptopurile au cam rămas mult în urmă cu ecrane TN cu rezoluție HD și procesoare cam slăbuțe.
Față de a treia generație acest nou model e un pas înainte și merită dacă vă gândiți să o cumpărați… mai ales că are Android 4.4

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Galaxy Tab4 T530, tabletă quad core”

  1. Nu are 3g. Cea ce ma obliga sa sa stau in hotel la receptie ptr.Wi.Fi.
    Rezolutia slaba.La lumina solara nu se vede.O fi buna tb.La pretul asta

Lasă un comentariu