Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE, tabletă performantă

Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE e o alegere bună dacă vreți o alternativă la un laptop. Spre deosebire de multe alte tablete, aceasta vine cu butoane senzitive și clasicul buton „Acasă”. Deci e ca și la telefoanele sale și poate fi de folos dar nu sunt foarte practice când o țineți în mână. De aceea, vă recomand un stand sau o husă specială și așa aveți ambele mâini libere. Există atâta o variantă pe alb cât și una pe negru, iar prețurile nu diferă cu nimic. Deci e bine să există alternative ți poate că pe alb vă place mai mult. Nu e nevoie de un hotspot cât timp puteți introduce o cartelă SIM, iar un abonament cu 2-4GB de internet e suficientă.

Prețul acestei tablete se compară cu cel al unui laptop dar depinde ce vreți, portabilitatea ori funcționalitate (tastatură fizică, Windows etc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul cu 4 nuclee dar nu e unul oarecare, ci e un Snapdragon cu procesor grafic performant. Ecranul său de 10.1 inci e 800p și de tip TFT. Pe partea de memorie are 1.5 GB RAM și un spațiu intern de 16GB (e mai mic deoarece Androidul e pe aceeași memorie). Puteți introduce un card de memorie mare dacă vă place să țineți multe fișiere ori aplicații pe acest gadget.

Tehnologiile de comunicații sunt cele clasice dar are și 3G/4G. Nu cred că NFC ar fi ajutat la aceva deoarece nu sunt multe periferice compatibile. Versiunea de Android e 4.4.2 KitKat și se pare că vor mai fi și upgrade-uri, dar nu în perioada următoare. Pentru a o utiliza mai ușor puteți alege un stand/husă.

Plusuri: are Android 4.4 Kitkat, arată bine, autonomie foarte bună – maixm 10 ore, 3G/4G, destulă memorie RAM și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE e una dintre cele mai noi tablete din seria Galaxy Tab dar nu e cea mai dotată tabletă de pe piață. Spun asta pentru că are un ecran HD, dar comparativ cu ecranul unui laptop, claritatea e aceeași. Nu are sens să vă uitați după o tabletă foarte mare deoarece va fi și destul de grea și nici nu prea sunt mai mari de 10 inci.

Te-ar mai putea interesa