Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite, tabletă accesibilă

Update 30.11.2014
Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite are aici un preț de 599 lei (redus de la 749).

Tableta Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite e una dintre cele mai accesibile tablete de 7 inci de la acest brand și se datorează în mare parte configurației, ecranului și designul compact. Mie personal, tableta mi se pare suficient de performantă deoarece poate reda cam orice, doar ecranul putea fi măcar HD. E disponibilă în două culori care sunt destul de populare – negru și alb. Indiferent de alegere, configurația e aceeași iar prețul nu diferă nici el. Designul nu e cu mult diferit, iar în partea de jos are un buton fizic pentru “Acasă” și alte două butoane senzitive. Pentru cei care vor mai mult, le recomand o tabletă mai scumpă de la acest brand și cu siguranță oferă caracteristici tehnice superioare.

Alternative sunt dar o tabletă mai ieftină decât aceasta, cu siguranță, nu poate fi mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Configurația acestui model e cu un Dual Core de 1.2 GHz cu placă video decentă. Astfel de procesare sunt suficient de bune pentru cei care nu vor să se joace cine știe ce jocuri. Ecranul de 7 inci e unul cu imagine 600p și tehnologie multi-touch. Pe partea de memorie cred că 1GB RAM e mai mult decât suficient, doar noul sistem de operare Android cere mai mult. Mă refer la KitKat versiunea 4.4 și poate unele jocuri care o să apară.

Spațiul intern e de 8GB iar pentru cei care vor mai mult având în vedere că și sistemul de operare. Dotările unui astfel de gadget sunt cam aceleași la fiecare model. Are atât WiFI cât și 3G, dar dacă nu doriți să folosiți 3G,  puteți opta să vă conectați la un hotspot (dacă există unul în apropiere). Are Android 4.2 și nu cred că o să primească prea multe upgrade-uri.

Plusuri: autonomie maximă de 9 ore pentru navigare web,
Minusuri: nu prea sunt.

Poate că veți găsi multe alte tablete mai ieftine decât Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite, însă autonomia bateriei nu va fi la fel de bună dar și calitatea materialelor folosite nu e aceeași. Jos am pus un clip cu această tabletă în cazul în care poza de sus e prea mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu