Samsung Galaxy Tab2 P5110

Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5110 e un model al anului 2012 care vine fără 3G spre deosebire de modelul P5100 care are 3G. Mai mult ca sigur că la această tabletă o să vă atragă și prețul deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și caracteristici cum ar fi procesor ARM dual core, ecran Gorilla Glass cu rezoluție HD, memorie de 16 giga și altele.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea cum arată acest Samsung P5110 Galaxy Tab2. Observați că nu e foarte diferit față de Tab2 P5100, doar că are 3G-ul în minus, după cum scriam mai sus. În momentul de față e disponibil doar pe gri (titanium silver), dar s-ar putea ca în curând să fie disponibile și alte culori.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Samsung Galaxy Tab 2 P5110 are procesor ARM A9 de tip dual core, iar cipul grafic e PowerVR SGX540. Jocurile vor rula decent, iar paginile web se vor vedea foarte bine pe ecranul de 10,1 inci care are rezoluție de tip HD. Nu are ecran retina precum noul iPad, dar filmele tot se vor vedea foarte clar. Greutatea sa nu e foarte mare deoarece e de jumătate de kilogram… un lucru specific tabletelor de 10 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu cea mai nouă variantă de Android, adică cu Android 4 (să sperăm că în curând va fi disponibilă o actualizare la Android 4.1 care e cea mai nouă versiune); memoria internă e foarte bună, iar dacă vreți să o extindeți atunci puteți face acest lucru prin intermediul cititorului de carduri; are suport pentru Android Market (numit Google Play de ceva timp); vine cu wireless, bluetooth și alte porturi folositoare; playerul integrat e unul foarte capabil deoarece poate reda diferite fișiere la diferite rezoluții; sunetul e unul de calitate superioară deoarece are difuzoare stereo și atunci când o să urmăriți un film o să vedeți că acest lucru chiar contează. 😉
Contra: nu are 3G, dar dacă nu vă trebuie atunci nu are rost să cumpărați o tabletă cu așa ceva.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă puternică care să poată reda chiar și 1080p atunci acest model ar fi recomandarea mea. Din preview-ul video de alături puteți vedea de ce e capabil acest tablet, air meniurile sunt ușor de navigat deoarece Android-ul e un OS foarte simplu ale cărui funcții pot fi extinse cu diferite aplicații.

Te-ar mai putea interesa