Samsung Galaxy Tab Pro T9050, tabletă cu KitKat

Samsung Galaxy Tab Pro T9050 e o tabletă interesantă cu ecran de 12.2 inci și după cum se și numește („Pro”), face parte dintr-o serie business. Sunt prezente aplicații speciale dar puteți instala ulterior altele. Poate că un laptop nu vă este de folos la o prezentare, de aceea există astfel de gadgeturi. Puteți opta pentru o husă/stand dacă vreți să o folosiți mai comod. Poate rula orice deoarece e vorba de Android și e foarte fluent chiar și cu astfel de componente.

Indiferent de culoarea aleasă, prețul e același că doar caracteristicile tehnice nu diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său Quad Core de 2.3 GHz oferă performanțe pe măsură în special când vine vorba de jocuri, filme sau aplicații. Are și o placă video integrată care e corespunzătoare, astfel că nu există vreun joc care să nu-l poată rula fluent. Ecranul e unul retina cu diagonală de 12.2 inci iar unghiurile de vizibilitate sunt bune.

Are 3GB de RAM și e bine că are atâta deoarece pe viitor vor exista aplicații și mai sofisticate. Sistemul nu are nevoie de prea multă memorie, însă dacă alegeți să instalați multe aplicații, acestea vor consuma din memorie. Are un spațiu intern de 32GB, dar utilizabil e mult mai mic. Pe partea de dotări are: o cameră web frontală, o cameră principală de 8MP, slot pentru card, bluetooth, 3g/4G și altele.

Bateria de 9500 mAH e una excelentă deoarece oferă multe ore de lucru iar pentru cei pasionați de muzică, ea poate oferi maxim 135 ore de ascultat. Deci o puteți lua la școală, la lucru ori într-o mică excursie.

Plusuri: ecran UltraHD, configurație puternică, destule dotări, e disponibilă în două culori, Android KitKat, 3G/4G etc.
Minusuri: nu e foarte ieftină.

Samsung Galaxy Tab Pro T9050 e una dintre cele mai bune alternative la tabletele cu Windows deoarece oferă cam tot ce vă puteți dori. Bineînțeles, aplicațiile sunt diferite de cele de pe PC, dar există alternative car pot rula aceleași formate. Dacă vă interesează designul acestei tablete ori cât de mare e aceasta, am pus un clip mai jos.

Te-ar mai putea interesa