Samsung Galaxy Tab Pro T900, tabletă premium de 12 inci

Samsung Galaxy Tab Pro T900 reprezintă segmentul premium și puteți observa și voi că e ceva mai mare decât una obișnuită. Arată impecabilă și dacă o vreți în locul unui laptop vă recomand și niște accesorii (stand, mouse, tastatură). Această serie e mai bună decât cea Note mai la toate capitolele. Bineînțeles, seria Note aduce aplicații și widget-uri speciale dar o tabletă nu ar trebuie să se rezume doar la atâta. Aceasta poate concura lejer cu tabletele de la producători precum Apple. Nu există aplicații sau jocuri care să necesită atâta performanță dar veți beneficia de un multitasking excelent.

Prețul ei e similar cu cel al unui laptop cu Core i5 dar sistemul de operare e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta pe negru
Tableta pe negru

Procesorul său e prezenta pe multe tablete similare, dar și un quad core era satisfăcător. E vorba de un procesor Exynos cu 8 nuclee și frecvență de 1.9 GHz. Ecranul e de 12.2 inci și rezoluția sa e una de 1600p. Deci ecranul e Retina și nu există încă ecrane mai bune pentru tablete, dar nici nu e nevoie de altele mai bună. După mine, un ecran 1080p e satisfăcător chiar dacă e de 10-12 inci. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente și trebuie să țineți cont de ele că doar e o tabletă.

Pe partea de memorie are 3GB RAM și un spațiu de stocare de 32 GB. Bineînțeles memoria utilizabilă e ceva mai mică dar e suficientă. Ca și dotări ar eo cameră de 8MP, o cameră web, slot pentru card, WiFi, bluetooth și o baterie mare. Autonomia de lucru tinde spre 11 ore de redare video, iar pentru navigare web e și mai bună.

Sistemul de operare e la ultima versiune, adică Android 4.4 KitKat. Veți găsi multe chestii interesante și utile la acesta.

Plusuri: sistem de operare Android 4.4 KitKat, GPS, ecran Retina, configurație performantă și altele.
Minusuri: nu și-o permite oricine.

Samsung Galaxy Tab Pro T900 e alegerea perfectă pentru cei ce vor performanță, claritate și eficiență. Jos e o prezentare pentru cei care nu au mai văzut acest model și nu uitați că e disponibil pe 2 culori. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută și poate înlocui orice tabletă.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu