Samsung Galaxy Tab PRO T520, tableta Octa Core

Dacă vă interesează o tabletă foarte bună, Samsung Galaxy Tab PRO T520 poate fi aceea și e disponibilă pe alb dar pe parcurs pot să apară și alte culori. Arată ca ori care alt model Galaxy Pro doar că la final fiecare are un nume diferit. Toate aceste tablete au ecran Retina și configurații high-end, doar că unele au 3G iar altele nu au. Chiar și pe partea de memorie sunt diferențe mici dar nesesizabile. Mă refer la faptul că între 2 și 3 GB de RAM chiar nu veți simți diferența deoarece sistemul de operare consumă puțin iar aplicațiile nici atâta. Acuma depinde câte aplicații veți instala pe ea și câte vor rula.

Prețul ei nu e chiar atractiv dar e justificat de specificațiile sale tehnice și de partea software. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Dacă vreți ceva de ultimă generație, cu siguranță căutați un gadget cu procesor Octa Core, adică să aibă 8 nuclee. E vorba de un Exynos performant care e oferit de același brand – Samsung. Îmi place foarte mult ecranul deoarece e un LCD decent cu rezoluție Ultra HD sau retina (depinde cum dorește producătorul să menționeze).

Pe partea de memorie are 2 GB RAM și un spațiu intern de 16GB. Poate un card v-ar fi de folos în cazul în care nu vă e de ajuns spațiul intern. Ambele camere foto sunt bune și în special cea frontală deoarece sunt aplicații de socializare care poate necesită un plus de calitate, dar și camera video principală e destul de utilă. La comunicații are bluetooth, Wifi dar nu și 3G. Versiunea de Android 4.4 după cum am precizat anterior și cu siguranță va mai primi upgrade-uri minore la partea software.

Plusuri: are cel mai nou Android, cameră de 8MP, autonomie mare, ecran Retina și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Indiferent de culoarea aleasă, veți face o alegere bună deoarece tableta e oferită de un brand cunoscut și în același timp experimentat. Samsung Galaxy Tab PRO T520 poate fi următoarea tabletă dacă nu vă doriți 3G/4G. Jos am postat o mică prezentare a unui model destul de similar.

Te-ar mai putea interesa