Samsung Galaxy Tab Pro T320, tabletă 8.4 inci

Samsung Galaxy Tab Pro T320 e o tabletă de 8,4 inci care are rezoluție Retina (2560×1600 pixeli) și CPU Krait 400 de tip quad core. Datorită acestor caracteristici e alternativa perfectă la iPad. Poate fi utilizat fără rețineri pentru jocuri, filme și Internet browsing. Iar, dacă ar fi să recomand cuiva acest dispozitiv atunci l-aș recomanda cuiva interesat de un dispozitiv rapid, stabil și care vine de la o firmă cunoscută.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat de generație nouă care e în top 10… dacă e să vorbim despre cele mai bune tablete ale momentului.
Arată foarte bine, lucru care se poate vedea din imaginea de alături, iar ca niște culori e disponibil pe alb și negru.

Dispozitivul
Dispozitivul

Caracteristicile care sunt impresionante la acest model sunt procesorul rapid din cipul Qualcomm Snapdragon 800, placa video Adreno 330 și disponibilitatea a 2GB memorie RAM. Pe partea de memorie internă e disponibil un model pe 16 și altul pe 32 de giga. Samsung Galaxy Note Pro P900 e o altă alternativă la acest model… dacă vă interesează ceva cu ecran de 12 inci. 😉

Apreciez hardware-ul, dar și software-ul. Pe partea de hardware are un procesor quad, 2GB RAM și un ecran clar cu rezoluție mare. Soft-ul e Android 4.4, lucru care înseamnă că o să aveți parte de un design special și de suport pentru cele mai noi aplicații.
Nici bateria nu trebuie trecută cu vederea pentru că ține undeva la 10 ore, însă durata ei depinde foarte mult de ce faceți pe laptopuri.
Ceva ce nu o să vezi la alte tablete e suportul wireless ac (Gigabit wireless) pe care acest model îl are, iar în combinație cu dual band o să ai parte de viteze impresionante de download.

Concluzia mea referitoare la acest gadget e că-și merită banii deoarece nu doar arată bine, ci vine cu ce e mai nou pe partea de hardware. Acest lucru va face ca totul să ruleze fluent, iar tu să te bucuri de jocuri ori filme fără vreun lag.
Dacă te interesează în detaliu cum arată aparatul acesta atunci îți recomand să vezi clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa